Πρόβλημα και... αστερίσκος για Κρέσπο

Πρόβλημα και... αστερίσκος για Κρέσπο

Πρόβλημα και... αστερίσκος για Κρέσπο

Ο Χουάν Άνχελ Κρέσπο είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα. Το απόγευμα ξεκαθαρίζει η συμμετοχή του Ισπανού στην αποστολή. 

Ο Ισπανός αμυντικός, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα», ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «στον Ισπανό ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε ειδική φαρμακευτική αγωγή κι αν μέχρι το απόγευμα που ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για Τρίπολη αισθανθεί καλύτερα, θ’ ακολουθήσει την αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός».

Η αποστολή του Δικεφάλου θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» και εκεί θα φανεί και θα αποφασιστεί από το ιατρικό τιμ αν είναι σε θέση ο Κρέσπο να ακολουθήσει την αποστολή, που το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Με το τσάρτερ του Δικεφάλου θα ταξιδέψουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Χαρίσης , Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τιάμ , Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Best of internet