Εκτός και πάλι ο Φυτανίδης στον Ατρόμητο!

Εκτός και πάλι ο Φυτανίδης στον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Εκτός και πάλι ο Φυτανίδης στον Ατρόμητο!

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε, με τον Τραϊανό Δέλλα να αφήνει εκτός αποστολής τον Σωκράτη Φυτανίδη που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα...

Έκπληξη από τον Τραϊανό Δέλλα, που ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο Περιστερίου, άφησε εκτός αποστολής τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο έμπειρος στόπερ, προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και όλα έδειχναν πως θα είναι στην αποστολή. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός πήρε 20 ποδοσφαιριστές μαζί του, μεταξύ των οποίων δεν βρίσκεται ο Φυτανίδης, παρά τα πολλά αμυντικά προβλήματα που υπήρχαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή είναι ο Ούμπιντες και πιθανότατα θα βρεθεί και στην αρχική 11άδα της ομάδας.

Σε ότι αφορά το σχήμα τώρα που σκέφτεται να κατεβάσει, αυτό είναι το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Γκορμπούνοφ, στην άμυνα στα δεξιά θα είναι ο Κιβρακίδης, στα αριστερά ο Μπίτολο και στα στόπερ οι Λαζαρίδης, Ζησόπουλος. Αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι και πάλι ο Μπάγκα με τον Ούμπιντες, δεκάρι ο Τόνσο, στα δεξιά ο Μπρίτο (με τον Βασιλείου να διεκδικεί εκ νέου θέση), στα αριστερά ο Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης ο Λε Ταλέκ.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα