«Απόδραση» για Ανζέ

Gazzetta team
«Απόδραση» για Ανζέ

bet365

Μεγάλο διπλό για την Ανζέ, που έφυγε με νίκη 1-0 από το Μπορντό. Ανατροπή για Τουλούζ, πρώτη νίκη για Λοριάν.

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Ανζέ, που όχι μόνο κέρδισε την Μπορντό, αλλά κατάφερε να την κρατήσει στο μηδέν. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, όμως οι φιλοξενούμενοι πιο επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Σε μία από αυτές, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Εκαμπί στο 38’ και στη συνέχεια έκαναν το παιχνίδι τους.

Οι Γιρονδίνοι είχαν την υπεροχή μέχρι το τέλος, έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μισέλ, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Αντιθέτως, η Ανζέ είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος. Στο 85’ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Μπορντό, καθώς αποβλήθηκε ο Ρολάν.

Πρώτη νίκη για Λοριάν, ανατροπή για Τουλούζ
Η Αντονετί ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Λιλ πριν λίγες ημέρες, όμως η ομάδα του συνεχίζει να προβληματίζει. Οι λιλουά έκαναν ακόμη μία κακή εμφάνιση, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζαν να χάσουν. Κακό το παιχνίδι στο «Μουστουάρ», με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 1-0 με το πολύ αυστηρό πέναλτι του Μουκάντζο στο 76’.

Η Τουλούζ βρέθηκε να χάνει δικό της παιχνίδι, όμως στο τέλος αποδόθηκε δικαιωσύνη, έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 3-1 της Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω από το 39’, όταν αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Γιόνσον. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 54’ με ανύπαρκτο πέναλτι του Μπριάν. Στο 63’ με νέο ανύπαρκτο πέναλτι ο Μπρέιθγουεϊτ ισοφάρισε, ενώ στο 65’ ήρθε η ανατροπή με τον Ντουρμάζ για το τελικό 2-1.

Κόλλησαν στο Χ
Ντιζόν και Μετζ αποφάσισαν να κάνουν διαγωνισμό χαμένων πέναλτι και φυσιολογικά έμειναν στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν το πρώτο με τον Ερντίνγκ μόλις στο 8’, πριν μείνουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντουκουρέ στο 58’. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν, κέρδισαν πέναλτι στο 80’, όμως ο Σαμαριτάνο αστόχησε από την άσπρη βούλα και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Νανσί και Ναντ δεν παρουσίασαν και πάλι τίποτα το ιδιαίτερο και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Στεπίνσκι στο 66’, όμως στο 72’ ο Πουγιό εκτέλεσε το φάουλ από μακριά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Ριού για το τελικό 1-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα