Ίβιτς: «Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για να δώσει στην Τρίπολη τον τρίτο αγώνα μέσα σε διάστημα εννιά ημερών, αλλά αυτό δεν τρομάζει τον Βλάνταν Ίβιτς, που μίλησε για την αναμέτρηση με τον Αστέρα και όλα όσα προηγήθηκαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την Φιορεντίνα:

«Ήταν ο πρώτος αγώνας του ομίλου, πήραμε τον βαθμό. Κάναμε ένα καλό ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κρατάω τη σοβαρότητα και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες μου και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την πιο σημαντική δυσκολία στο ματς με τους «Βιόλα»:

«Γενικά είχαμε απέναντί μας μια καλή και δυνατή ομάδα, με ψηλούς παίκτς. Περισσότερες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε στις στημένες φάσεις του αντιπάλου. Περίμενα εκεί να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος προβλήματα, αλλά αυτά δεν ήταν πολλά και δεν μας απασχόλησαν πολύ. Βέβαια, η Φιορεντίνα έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε απειλήσουν, όμως όλη η ομάδα δούλεψε καλά και γι΄ αυτό είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου».

Για το σύστημα 3-5-2:

«Κάθε φορά έχεις και μια διαφορετική ομάδα απέναντι σου. Η τακτική που χρησιμοποιεί ο προπονητής, εξαρτάται και από τις δυνατότητες του αντιπάλου. Είδα πως είχαμε κάποια προβλήματα και για αυτό άλλαξα την τακτική μας. Μετά την αλλαγή, δεν μας δημιούργησαν καθαρές ευκαιρίες. Στο μέλλον, εξαρτάται από το παιχνίδι, το αποτέλεσμα και τον αντίπαλο πως και με τι τρόπο θα παίξουμε».

Για το ότι ο αγώνας της Δευτέρας είναι ο τρίτος μέσα σε λίγες ημέρες:

«Για αυτό προετοιμαζόμασταν 2,5 μήνες. Περιμέναμε να ξεκινήσουν οι αγώνες του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Θέλω να πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τρία παιχνίδια σε τόσο σύντομο διάστημα. Έχουμε πολλούς παίκτες και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ. Όλοι οι παίκτες κάνουν προσπάθεια να παίξουν και για μένα αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε μεγάλο βάθος και θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες».

Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Έχω γνώση για τον αντίπαλο, τον γνωρίζω, ξέρω και τον προπονητή τους, τον είχα και εγώ προπονητή. Είναι πολύ σοβαρός, που μετά το πρώτο παιχνίδι που δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι, σίγουρα θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους. Αυτό βέβαια εμάς δεν μας απασχολεί. Έχουμε τον στόχο μας, βλέπουμε την ομάδα μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, να παίξουμε πειθαρχημένα. Όλοι γνωρίζουμε πως κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι το πιο σημαντικό. Όλοι σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα, σε μια δύσκολη έδρα».

Για την εμφάνιση του Παναγιώτη Γλύκου κόντρα στη Φιορεντίνα:

«Σίγουρα είναι μια θέση από την οποία ξεκινάει η ομάδα. Είναι πολλά χρόνια εδώ, γνωρίζει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, καθημερινά δουλεύει σκληρά, είναι μεγάλος επαγγελματίας και αυτή η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο. Σαν προπονητής είμαι ικανοποιημένος και από την απόδοσή του και από την σοβαρότητα του και τη δουλειά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα