Σύστημα... νίκης για Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Σύστημα... νίκης για Κέρκυρα

bet365

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου τελείωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η 11αδα που σκέφτεται ο Ελληνας τεχνικός.

Μπορεί έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα με την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών να... έκατσε καλά στη Κέρκυρα, μιας και θα είχε δύο σερί εντός, όμως το αποτέλεσμα μετράει μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Και η πρεμιέρα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου δεν ήταν θετική. Η Κέρκυρα έχασε από τον Πλατανιά και τώρα υποδέχεται την ΑΕΛ με την ελπίδα ότι θα πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται να κατεβάσει ένα σύστημα 4-1-4-1 με τους Γκόμες, Βενέτη, Ντιμιτρόφσκι να είναι η τετράδα της άμυνας (μπροστά από τον Κουτζαβασίλη) και τον Σιόντη να είναι το μοναδικό αμυντικό χαφ. Στο κέντρο σκέφτεται να τοποθετήσει τους Ζορμπά, Ντουαλά, Κόντο και Επστάιν και στην κορυφή τον Τουράμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα