Ατλέτικο Μαδρίτης - Χιχόν 5-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χιχόν 5-0

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στην La Liga με το 5-0 κόντρα στην Σπόρτινγκ Χιχόν και επέστρεψε στο -1 από την Μπαρτσελόνα, πριν τη μεταξύ τους μάχη.

Η μηχανή του Ντιέγο Σιμεόνε αρχίζει να δουλεύει καλύτερα μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις δύο ισοπαλίες και μετά το διπλό στην PSV για το Champions League οι Rojiblancos διέλυσαν στο Vicente Calderon στην Σπόρτινγκ. Η Ατλέτικο βρέθηκε ξανά σε απόσταση ενός βαθμού από την Μπαρτσελόνα, η οποία την φιλοξενεί στη μεσοβδόμαδη αγωνιστική το βράδυ της Τετάρτης (21/09).

Η φιναλίστ του CL ήταν μια ταχύτητα πάνω από την αντίπαλό της και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων από τα... αποδυτήρια. Στο 2' ο Γκαμεϊρό έδωσε στον Γκριζμάν και εκείνος με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 και στο 5' ο Γάλλος επιθετικός πήρε στα αριστερά από τον Φιλίπε Λουίς και με καταπληκτικό σουτ με φάλτσο μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 31' ο Γκριζεμάν έστειλε νέα ρουκέτα στα δίχτυα του Κουέγιαρ και έγινε ο πρώτος που βάζει δύο γκολ εκτός περιοχής από 2008 με το 3-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη μπήκε ο Φερνάντο Τόρες (69') και ήταν ο πρωταγωνιστής. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ήταν εκεί που έπρεπε για να πάρει την μπάλα από τον Ανχελ Κορέα και να κάνει το 4-0 ενώ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 91' με πέναλτι που κέρδισε ο Νίκολας Γκαϊτάν. Ο el nino έφτασε έτσι τα 29 'θύματα' στην La Liga και έγινε η πρώτη αλλαγή που κάνει ντομπλέτα για τους Μαδριλένους από τον Φερβρουάριο του 2006 (Χουάν Βαλέρα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα