Group therapy στο Κορωπί

Group therapy στο Κορωπί

Νίκος Αθανασίου
Group therapy στο Κορωπί

bet365

Για περίπου τριάντα λεπτά ο Στραματσόνι έκανε δεύτερο... γύρο παρατηρήσεων στους παίκτες του. Τι είπαν Ζεκα, Λεντεσμα, Μπεργκ και Γουακασο.

Μετά τα... γκάζια στην Λεωφόρο, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν και δεύτερο γύρο «παραπόνων» σχετικά με την εικόνα στην ήττα από τον Άγιαξ. Ο Ιταλός σε πιο ήρεμο τόνο αλλά με έντονες παρατηρήσεις, συνέχισε την προσπάθεια να καταλάβουν άπαντες ότι απαγορεύονται εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στους Ολλανδούς.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Κάναμε λάθη ανεπίτρεπτα για το επίπεδο της ομάδας μας. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά δεν είχαμε αντίδραση όταν το παιχνίδι άλλαξε. Η διαφορά της καλής με την σπουδαία ομάδα είναι στην αντίδραση. Κάναμε παιδικά λάθη και δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εικόνα στο μέλλον.

Αδικήσαμε τον εαυτό μας. Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι και το θέμα είναι να μάθουμε από αυτά». Ο Ιταλός αναφέρθηκε ξανά στα ανόητα λάθη που κόστισαν και ζήτησε από τους παίκτες να πουν την άποψη τους.

Τον λόγο πήραν Ζέκα, Λεντέσμα, Μπεργκ και Γουακάσο, οι οποίοι συμφώνησαν στα λεγόμενα του Ιταλού προπονητή και ξεκαθάρισαν πως στο μέλλον η εικόνα της ομάδας θα αλλάζει προς το καλύτερο και άπαντες θα είναι μια γροθιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα