Γιαλιάς: «Αποχωρώ»

Γιαλιάς: «Αποχωρώ»

Γιαλιάς: «Αποχωρώ»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα, έκανε γνωστή ο Χρήστος Γιαλιάς. 

Έντονη είναι η ενόχληση του Χρήστου Γιαλιά για την αρνητική απάντηση που πήρε στην αίτηση ώστε να αντικαταστήσουν τα Τρίκαλα στην Super League την ομάδα της Βέροιας. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ σε δηλώσεις του στο «metrosport» αποκάλυψε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, είτε τον Γενάρη, είτο το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Αναλυτικά:

«Αποχωρώ. Πουθενά δεν συμβαίνουν αυτά. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Θα αποχωρήσω λίαν συντόμως. Θέλω απλά να σκεφτώ το πότε. Προσέξτε… Είπα, μάλιστα, να υποβιβαστεί η Βέροια, αλλά να μην ανέβουν τα Τρίκαλα. Προσωπικά, έχω ελεγχθεί. Ολα είναι νόμιμα και καθαρά. Σύστημα, παρασύστημα, κουράστηκα. Είμαι ευθύς χαρακτήρας και μάλλον δεν… ταιριάζω στον χώρο. Θα τους αφήσω και το πεδίο ελεύθερο. Μεταβιβάζω τις μετοχές μου. Πουλάω… Θα μου πεις, τώρα, ποιος αγοράζει;

Κι ό,τι λέω, το εννοώ. Ό,τι λέω, το κάνω. Δεν μπαίνω στον κουβά κανενός. Ούτε του ενός, ούτε του άλλου. Δεν είμαι ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με κανέναν. Είμαι με τον ΑΟΤ, είμαι με τα Τρίκαλα. Δεν έχω πρόβλημα να με λένε πρόεδρο. Απλώς το θέμα είναι πως σκέφτομαι να φύγω, είτε τον Δεκέμβριο, είτε το καλοκαίρι. Ωστόσο και να ανέβω κατηγορία, πάλι θα φύγω. Θα αποχωρήσω. Ας πάρει την ομάδα ο επόμενος. Εχω πάρει την απόφασή μου. Είναι δεδομένη»

Best of internet