Συνάντηση ΠΣΑΠ με FIFPro (pics)

Συνάντηση ΠΣΑΠ με FIFPro (pics)

Η διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποδέχθηκε στα γραφεία του, τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro, Theo Van Seggelen.

Συνάντηση ΠΣΑΠ με FIFPro (pics)
Μαζί του ο ΠΣΑΠ είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ειδικά μάλιστα εκείνους που αγωνίζονται στην Ελλάδα.
 
Ο Theo Van Seggelen εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο που έχει παρουσιάσει ο ΠΣΑΠ, σε όλους τους τομείς ενώ επεσήμανε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, είναι από τα πλέον συνεργάσιμα, δραστήρια και παραγωγικά μέλη της FIFPro.
 
Από την πλευρά της διοίκησης του ΠΣΑΠ εκδηλώθηκε ένα αίσθημα χαράς προς τον Γενικό Γραμματέα της FIFPro για την αρωγή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαιριστών προς τον Σύνδεσμο, όπως και για το σύνολο των ενεργειών της FIFPro για την αναβάθμιση του ρόλου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση του ΠΣΑΠ μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Στέλιο Γιαννακόπουλο και συνεργάτες του συνέφαγαν με τον Theo Van Seggelen στο καφέ - εστιατόριο Moma, στο Μοναστηράκι, ιδιοκτησίας του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Best of internet