Τέσσερα προβλήματα για Ηρακλή

Δημήτρης Τομαράς
Τέσσερα προβλήματα για Ηρακλή

bet365

Δεν λείπουν οι αγωνιστικοί... πονοκέφαλοι για τον Ηρακλή για το ματς με Ολυμπιακό. Προπόνηση στο Καυτανζόγλειο και τέσσερις εκτός βασικού προγράμματος.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο (18/09, 20:30). Με απόφαση του Έλληνα τεχνικού η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Γηραιού και αναλώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και τακτική.
Οι τραυματίες Μοντέιρο και Ζιαμπάρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ενώ ο Κυριακίδης έκανε θεραπεία. Ο Στάμου μετέβη στη Γερμανία προκειμένου να εξεταστεί από τη γιατρό που τον χειρούργησε. Ο αμυντικός χαφ του Ηρακλή θα μείνει για λίγες ημέρες εκεί. Θα είναι πίσω στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα