Δίνει... ανάσες ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Δίνει... ανάσες ο Μπέντο

bet365

Ορισμένοι παίκτες από τους βασικούς στη Βέρνη θα πάρουν... ανάσες στο ματς με τον Ηρακλή. Επιστρέφει στο τέρμα ο Στέφανος Καπίνο και πιθανότητες για Αντρέ Μάρτινς και Φελίπε Πάρντο.

Ο Καμπιάσο έχει τραβήξει... κουπί σε Ελλάδα και Ευρώπη και λόγω και ηλικίας και αντοχών θέλει άλλου τύπου διαχείριση. Πιθανώς ο Μάρτινς να τον αντικαταστήσει.

Παρόμοια καταπόνηση και για Σεμπά - που χτύπησε κιόλας - και Ελιουνούσι. Ο Πάρντο έχει λοιπόν τις πιθανότητές του για 11άδα. Ως το τέρμα με Ηρακλή λογικά επιστρέφει ο Καπίνο.

Έτσι για το ματς Ηρακλής - Ολυμπιακός θα υπάρξουν 3 - 4 αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς στη Βέρνη. Ο Πάουλο Μπέντο πάντως φρόντισε να μεταφέρει προς τους παίκτες του την ικανοποίησή του ενώ τις βασικές του δοκιμές για 11άδα αναμένεται να τις κάνει το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα