Ζέκα: «Μόλις ισοφάρισε ο Άγιαξ, όλα άλλαξαν...»

Ζέκα: «Μόλις ισοφάρισε ο Άγιαξ, όλα άλλαξαν...»

Gazzetta team
Ζέκα: «Μόλις ισοφάρισε ο Άγιαξ, όλα άλλαξαν...»

bet365

Το γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από τον Τραορέ και η αυτοπεποίθηση που χάρισε στον Άγιαξ η ισοφάριση, για να φτάσουν οι Ολλανδοί μέχρι και την ανατροπή του σκορ, ήταν το κλειδί στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ζέκα.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε μέτα την ήττα (2-1) των «πράσινων» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κι ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ που δεχθηκαμε ήρθε από το πουθενά. Εκτός από αυτό το γκολ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ δεν έκανε τίποτα άλλο. Δεν μας απείλησε καθόλου. Το κακό ήταν, όμως, ότι το γκολ της ισοφάρισης τους έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική χάρη σε αυτό το γκολ. Θεωρώ πως αυτό το τέρμα ήταν το κλειδί του ματς.

Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε αυτό το επίπεδο κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα με παίκτη λιγότερο. Ήταν πράγματι πολύ δύσκολο για εμάς. Συνέβη όμως αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ήταν όντως κόκκινη κάρτα. Ο συμπαίκτης μου, μου είπε ότι δεν ήταν όμως ο διαιτητής έκρινε ότι ήταν και πήρε αυτή την απόφαση. Ήταν μία κακή απόφαση, όμως έπρεπε να συνεχίσουμε.

Τώρα αυτό το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό της Κυριακής για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν έρθει η ώρα για τον επόμενο αγώνα στο Europa League θα ασχοληθούμε και πάλι και θα εστιάσουμε στα ματς της Ευρώπης».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα