Κάποτε δύο ήττες σε... 40 ματς ο Μουρίνιο

Κάποτε δύο ήττες σε... 40 ματς ο Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Κάποτε δύο ήττες σε... 40 ματς ο Μουρίνιο

bet365

Οι δύο ήττες που έχει κάνει στα πρώτα έξι παιχνίδια της θητείας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φανερώνουν... τεράστια αλλαγή – προς το χειρότερο – των επιδόσεων του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «special one», μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από τη Σίτι, είδε τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων διαβόλων» να μην τον δικαιώνουν και να έρχεται ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φέγενορντ.

Έπειτα από το 3x3 της φετινής χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ (3-1 εκτός με Μπέρνλι, 2-0 τη Σαουθάμπτον και 1-0 εκτός τη Χαλ), υπολογίζοντας και νωρίτερα τη νίκη στο Community Shield απέναντι στη Λέστερ, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξαφνικά έκανε back-to-back ήττες.

Δύο ήττες σε έξι παιχνίδια είναι κάτι που δεν έχει συνηθίσει ούτε ο Πορτογάλος, αλλά ούτε και οι... πιστοί ακόλουθοί του.

Για παράδειγμα, δύο ήττες, είχε κάνει η Τσέλσι, όταν την είχε πρωτοαναλάβει το 2004, σε διάστημα 40 παιχνιδιών! Μάλιστα, όπως φέτος, έτσι και τότε ήταν ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα κι ένα για ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πρώτη ήττα ήταν αυτή από τους «πολίτες», που είχε έρθει με σκορ 1-0 στις 16 Οκτωβρίου του 2004, ενώ, η επόμενη ήρθε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν είχε εξασφαλιστεί η πρόκριση, στις 7 Δεκεμβρίου του 2004, σε εκτός έδρας ματς με την Πόρτο με σκορ 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα