Μόλις πέντε Έλληνες σε τρεις αγώνες ελληνικών ομάδων!

Θοδωρής Βασίλης
Μόλις πέντε Έλληνες σε τρεις αγώνες ελληνικών ομάδων!

bet365

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του Europa League με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να είναι... άφαντοι!

Μόλις πέντε Έλληνες ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League με τον Ολυμπιακό να μην χρησιμοπιεί κανέναν! O Oλυμπιακός στην Ελβετία κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις χρησιμοποίησε αμιγώς ενδεκάδα με ξένους παίκτες ενώ και οι αλλαγές που έγιναν επίσης δεν περιελάμβαναν Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν το ματς με τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ελιουνούσι, Σεμπά, Μάριν, Ιντέγε, ενώ στη συνέχεια αλλαγή μπήκαν οι Αντρέ Μάρτινς, Καρντόσο και ο Ρομάο. Έτσι, στον πάγκο έμειναν οι Καπίο και Φορτούνης.

Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μόλις έναν Έλληνα, τον Γιώργο Κουτρουμπή στην βασική ενδεκάδα. Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε τους: Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ιβανόφ, Μέστο, Λεντέσμα, Ζέκα, Χουλτ, Λουντ, Γουακάσο, Μπεργκ. Επίσης οι αλλαγές του Ιταλού τεχνικού δεν είχαν ελληνικό χρώμα, αλλά αντίθετα αποχώρησε και ο Κουτρουμπής (στην θέση του ο Βιγιαφάνιες) με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να ολοκληρώσουν τον αγώνα μόνο με ξένους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, τα πράγματα ήταν καλύτερα στον ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο του Βορρά να παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Γλύκο, Τζαβέλλα, Πέλκα και Αθανασιάδη. Με το πέρασμα του χρόνου, ο αριθμός μειώθηκε στο μισό με τον Βλάνταν Ίβιτς να αντικαθιστά τους Πέλκα και Αθανασιάδη

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μαζί με τις αλλαγές: Γλύκο, Μάτος, Τζαβέλλα, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκα (57' Σάκχοφ), Κάμπος (58' Κρέσπο), Ροντρίγκες, Κλάους (78' Tιάμ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα