Ίβιτς: «Απόλυτα ικανοποιημένος ...»

Ίβιτς: «Απόλυτα ικανοποιημένος ...»

Ίβιτς: «Απόλυτα ικανοποιημένος ...»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Ίβιτς, που χαρακτήρισε θετικό το ξεκίνημα κόντρα στην Φιορεντίνα. 

Ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε στην νίκη, όμως η εικόνα του κόντρα στην Φιορεντίνα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του, με τον Ίβιτς να τονίζει πως αυτό ήταν ένα θετικό ξεκίνημα για τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Αναλυτικά μίλησε:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι:

Παίξαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ καλή τακτικά. Είμαι ευχαριστημένος επειδή οι παίκτες μου ήταν άψογοι τακτικά, έκανα ό,τι τους είπα πριν το παιχνίδι. Πιέζαμε ψηλά σε κάποια σημεία του αγώνα, όταν παίζεις με αυτό το ρίσκο δέχεσαι και κόντρα επιθέσεις, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Οι ευκαιρίες μπορεί να ήταν μία παραπάνω για τον αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της.

Για την αλλαγή στη διάταξη και τη μετατροπή του συστήματος σε 3-5-2:

Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που το παίξαμε. Σε αυτό το διάστημα δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να παίξουμε και εμείς όπως αυτοί. Σκεφτόμουν και είχα στο μυαλό μου αν δεν πήγαιναν κάποια πράγματα καλά να άλλαζα τακτική. Το έκανα γιατί είδα ότι οι παίκτες μου ήταν πιο κουρασμένοι και αυτό γιατί ο αντίπαλος έπαιξε 30 λεπτά και εμείς 90 στο προηγούμενο παιχνίδι. Είχα στο μυαλό μου αυτή την αλλαγή και έτσι την επέλεξα.

Για το πώς κρίνει τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον όμιλο του ΠΑΟΚ:

Για εμένα είναι καλό ξεκίνημα αυτό. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην 1η θέση. Έχουμε τρία παιχνίδια εντός και εκτός με συγκεκριμένη σειρά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε κόντρα σε μία πιο ψηλή ομάδα:

Σίγουρα υστερούσαμε στο ψηλό παιχνίδι σήμερα απέναντι σε μία ομάδα με πολλά ψηλά κορμιά. Ήταν ένα κομμάτι που το φοβόμουν στις στημένες φάσεις. Γνωρίζουμε όλοι πως στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βάλει γκολ από τα στημένα. Ευτυχώς τα πήγαμε θετικά σε αυτόν τον τομέα, δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, οι παίκτες μου τα πήγαν πολύ καλά. Πολλά παιχνίδια κρίνονται στις στημένες φάσεις και για αυτό μας απασχολεί και δουλεύουμε πολύ.

Γιατί ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός στο τέλος και όχι νωρίτερα:

Το να δημιουργήσεις ευκαιρίες κόντρα σε μία ομάδα όπως η Φιορεντίνα δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τις αντίστοιχα πολλές ευκαιρίες όπως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, πολύ δυνατή τακτικά με πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις, παρότι δεν είχαμε κάποια καθαρή ευκαιρία, αλλά συμβαίνει και αυτό στα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος όμως και με τον έναν βαθμό μετά το σημερινό παιχνίδι.

Για την επιλογή του Πέλκα και τις σκέψεις του για το rotation:

Είναι κομμάτι του rotation και θα υπάρχουν αλλαγές από εδώ και πέρα. Έχουμε ξεκινήσει τα παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίζουν και θα παίξουν. Θα παρακολουθούμε την κατάσταση των παικτών. Ο Μπίσεσβαρ δεν έπαιξε σήμερα στο παιχνίδι για λόγους τακτικής. Ήθελα σήμερα να κάνω κάποιες αλλαγές, αυτό θα συμβαίνει στα επόμενα παιχνίδια.

Για τον Τιάμ:

Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει, έχει λίγο καιρό που ήρθε. Μπορεί να παίξει σαν επιθετικός και σαν πλάγιος. Στα τελευταία λεπτά μπήκε και είχε θετική παρουσία. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι και περιμένουμε να παίξει και ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Για το αν ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι όπως τον περίμενε: Μία ομάδα που έχει αρκετούς καινούργιους παίκτες δεν μπορείς αμέσως να τους δέσεις. Εμείς αυτή τη στιγμή σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο πολλά τρεξίματα μπορούμε και να έχουμε καλούς συνδυασμούς. Οι παίκτες όσο προχωράει το πρωτάθλημα και η Ευρώπη θα είναι πιο δεμένοι και θα βρίσκονται μεταξύ τους και θα μειώσουν τα μειονεκτήματα που υπάρχουν. Κάναμε έξι επίσημα παιχνίδια με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να περιμένουμε. Στόχος μας είναι σε κάθε επόμενο παιχνίδι η ομάδα να είναι καλύτερη και πιο δεμένη και οι παίκτες να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο καλύτερα και παραπάνω.

Για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη:

Είναι μία δύσκολη έδρα και ένας καλός αντίπαλος. Μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι και έχουμε 2-3 ημέρες για να ξεκουραστούν αυτοί που έπαιξαν σήμερα και να ξεκινήσουμε από αύριο να προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Σοβαρά προβλήματα μετά τον σημερινό αγώνα δεν έχουμε, αλλά εξαρτάται από την κατάσταση τους και των υπολοίπων ποιοι θα παίξουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μία νίκη. Προετοιμαζόμαστε κάθε φορά για τον επόμενο αντίπαλο και θέλουμε και τώρα τη νίκη απέναντι στον Αστέρα.

 

Best of internet