Δοκιμή με Σιμόες

Δοκιμή με Σιμόες

Gazzetta team
Δοκιμή με Σιμόες

bet365

Επιστρέφει στην 11άδα της ΑΕΚ, για το ματς του Σαββάτου στη Βέροια, ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος χαφ έμεινε στον πάγκο για τον αγώνα με την Ξάνθη, προφανώς επειδή είχε χάσει κάποιες προπονήσεις. Τώρα, όμως, είναι 100% έτοιμος και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια τον είχε με τους βασικούς στη δοκιμή που έκανε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Γκάλο-Ντίντακ στα δύο άκρα της άμυνας, τους Τσιγκρίνσκι-Λέσκοτ στόπερ και στο κέντρο τους Σιμόες και Γιόχανσον. Από εκεί και πέρα, οι Πατίτο και Μπακασέτας ήταν εξτρέμ, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αλμέιδα.

Με λίγα λόγια, η είσοδος του Σιμόες αντί του Λαμπρόπουλου είναι η μόνη αλλαγή σε σχέση με την 11άδα του 4-1 επί της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα