Ιντερ - Χαποέλ Μπερ Σεβά 0-2

Gazzetta team
Ιντερ - Χαποέλ Μπερ Σεβά 0-2

bet365

Η Ιντερ δεν επέστρεψε στην Ευρώπη με τον τρόπο που θα ήθελε καθώς ταπεινώθηκε στο Meazza από την Χαποέλ Μπερ Σεβά (0-2).

Η εμφάνιση που φόρεσε, δεν θύμιζε σε τίποτα Ιντερ. Οπως δεν θύμιζε και η απόδοση της, υποδεχόμενη την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Στην επιστροφή τους στην Ευρώπη, οι Νερατζούρι γνώρισαν μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες τους στο Giuseppe Meazza, έχοντας να επιδείξουν μόνο το δοκάρι του Εντερ στο 39' με σουτ, μετά το γύρισμα του Ναγκατόμο, ως ευκαιρία τους στο πρώτο 45λεπτο. Διάστημα στο οποίο οι Ισραηλινοί κατάφεραν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις με τον Μαρανιάο (8', 29'). Το γκολ που άξιζε περισσότερο από την Ιντερ η Χάποελ, το πέτυχε τελικά στο 54'! Σε μια καλά δουλεμένη εκτέλεση φάουλ, ο Μαρανιάο γύρισε από δεξιά και ο -πρώην του ΠΑΟΚ- Μιγκέλ Βίτορ έκανε από κοντά το 0-1. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ έκανε αλλαγές αλλά δεν άλλαζε κάτι στην εικόνα της ομάδας του, οι Μαρανιάο (59') και Χόμπαν (65') έχασαν νέες ευκαιρίες για την Χάποελ και τελικά στο 69' ο Μπουζάγκλο με ωραία εκτέλεση φάουλ άφησε ακίνητο τον Χαντάνοβιτς για το 0-2! Το οποίο θα μπορούσε να γίνει και 0-3 στο 88', αν η μπάλα δεν κατέληγε στο οριζόντιο δοκάρι από την πολύ ωραία προσπάθεια του Μπιτόν!

Με Οστιν η Σαουθάμπτον
Ο Τσάρλι Οστιν ήταν ο πρωταγωνιστής της Σαουθάμπτον στην εντός έδρας νίκη σε βάρος της Σπάρτα Πράγας (3-0). Ο Αγγλος επιθετικός σκόραρε και στο ντεμπούτο του με τους Αγίους στο Europa League και έγινε ο πρώτος παίκτης του κλαμπ μετά το 1981 που βάζει 2 γκολ σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ έκανε με αυτόν τον τρόπο την πρώτη της νίκη στη σεζόν αφού στην Premier League δεν έχει πάρει ακόμα τρίποντο. Ο Οστιν αφού πήρε την μπάλα από τον Τάντιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 5' και στο 27' καθάρισε το ματς με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μαρτίνα από δεξιά (2-0). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 92' ο Τζέι Ροδρίγες τελειώνοντας όμορφη αντεπίθεση.

Ανατροπή η Βιγιαρεάλ
Αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο δεύτερο λεπτό από την Ζυρίχη, η Βιγιαρεάλ είχε τον τρόπο να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη στο πρώτο το της ματς στους ομίλους του Europa League (2-1). Οι Αμαρίγιος δέχθηκαν μίνι-σοκ στο 2' όταν ο Αρμάντο Σαντικού έκανε το 0-1, όμως είχαν την απάντηση και πριν βγει το πρώτο μέρος γύρισαν τον αγώνα στο Madrigal. Στο 26' ο Αλεσάντρε Πάτο με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 και στο 44' ο Τζόναθαν Ντος Σάντος ολοκλήρωσε την ανατροπή ύστερα από ασίστ του σκόρερ για το 2-1 που έμελλε να μείνει ως το τελικό αποτέλεσμα.

Λογική νίκη η Σάλκε
Η Σάλκε ήταν μια κλάση πάνω από την Νις την οποία νίκησε απόλυτα δίκαια με 0-1 σε έναν όμιλο που συμμετέχουν επίσης Κρασνοντάρ και Ζάλτσμπουργκ. Η ομάδα του Μάρκους Βάιντσριλ βομβάρδισε εκείνη του Λουσιέν Φαβρ με σέντρες και επιθέσεις, όμως οι Γάλλοι άντεξαν για ένα 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί επέβαλλαν τον νόμο τους καθώς στο 75' ο αριστερός μπακ, Μπαμπά Ραχμάν, με ξερό σουτ ολοκλήρωσε εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Στο φινάλε ο Μπαλοτέλι είχε καλή στιγμή αλλά ο Φέρμαν του είπε όχι, εμ την Σάλκε να έχει και δοκάρι, όμως το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα