Αποφασισμένοι στον Αστέρα Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αποφασισμένοι στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

H δουλειά στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται, με την ψυχολογία στην ομάδα να ανεβαίνει ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

H πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη ανήκει πια στο παρελθόν. Στον Αστέρα Τρίπολης, στρέφονται πια στο ματς με τον ΠΑΟΚ, εκεί απ' όπου θέλουν οι Αρκάδες να κάνουν την δική τους εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Τόσο ο Χάβος όσο κι οι παίκτες της ομάδας, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθούn να ανέβουν ψυχολογικά, ώστε να είναι πανέτοιμοι στο ματς της Δευτέρας, στο «Κολοκοτρώνης». «Θα είμαστε αυτοί που πρέπει», λένε χαρακτηριστικά από την ομάδα.

Η σημερινή προπόνηση είχε στο πρόγραμμα ασκήσεις με κοντρόλ , ασκήσεις συναρμογής, ενώ υπήρξαν και παιχνίδια σε μικρό χώρο με πολλή ένταση.

Τριανταφυλλόπουλος και Δημούτσος συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ ο Τσάβες έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Το καλό για τον Χάβο είναι πως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεσή του τον Ιγκλέσιας, ο οποίος μετά την τιμωρία του θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και λογικά θα πάρει την θέση του Σεφίλ στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα