Έπεσε η ποινή, με κόσμο το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ

Νίκος Ρόλλας
Έπεσε η ποινή, με κόσμο το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ

bet365

Με κόσμο θα γίνει τελικά το κυριακάτικο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διέγραψε την τιμωρία της έδρας του «τριφυλλιού».

Με κόσμο θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και με την διαφοροποίηση του προγράμματος, έπρεπε να την εκτίσουν την Κυριακή.

Ωστόσο, η έφεση που είχαν καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ έγινε δεκτή και έτσι το «τριφύλλι» θα κληθεί να πληρώσει μόνο ένα πρόστιμο της τάξεως των 19.500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση...

Με την υπ΄ αριθμόν 90/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. κατά της υπ’ αριθμόν 161/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. Δέχεται ότι η εκκαλούσα τέλεσε πράξεις που αφορούν παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 1, 15 παρ. 2 περ. δ και ε, 7 στοιχ. γ και 15 παρ.3 περ. Β στοιχ. β εδ. α του Π.Κ.. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή 19.500 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα