Να στείλει μήνυμα πρόκρισης

Θοδωρής Βασίλης
Να στείλει μήνυμα πρόκρισης

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το μεγάλο φαβορί του ομίλου Φιορεντίνα (22:05 OTE Sport 4), με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεκινήσει με το δεξί στον όμιλο.

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα. Και μπορεί οι «βιόλα» να μην είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς καλείται να δείξει χαρακτήρα και να βάλει τέλος στην κατάρα που τον θέλει να μην κερδίζει έναν μεγάλο ευρωπαϊκό αντίπαλο στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια.

Στα αγωνιστικά, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας αλλά φαίνεται πως θα πάει σε ένα σχήμα με τρεις μέσους.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, ενώ αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας και Λέοβατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάνιας, με εσωτερικούς μέσους τους Τσίμιροτ και Σάκχοφ.

Τέλος, Ροντρίγκες και Κάμπος θα είναι πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Αθανασιάδη.

Στην αντίπερα όχθη, η Φιορεντίνα θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές με τον Πάουλο Σόουζα να ετοιμάζεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Το σύστημα 3-4-2-1 δεν πρόκειται να αλλάξει με τον Λετζερίνι κάτω από τα γκολπόστ. Αμυντική τριάδα οι Ντι Μαιό, Ροντρίγκες και Αστόρι. Ολιβέρα και Μπερναρντέσκι θα είναι στα άκρα με τον Κριστόφορο και τον Μπαντέλγ στο κέντρο. Μπροστά τους οι Μπόρχα Βαλέρο και Ζάρατε με τον Μπάμπακαρ στην κορυφή της επίθεσης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα