Ζαρντίμ: «Όπως με Άρσεναλ»

Gazzetta team
Ζαρντίμ: «Όπως με Άρσεναλ»

bet365

Ο αγώνας με την σεζόν 2014-15 ήταν οδηγός για την Μονακό στο να πάρει τη νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο σύμφωνα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Πληρώσαμε τα λάθη» είπε ο Ποκετίνο.

Ιδανική πρεμιέρα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ για την Μονακό, με τους Μονεγάσκους να επικρατούν μέσα στο Λονδίνο της Τότεναμ με 2-1. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η νίκη ήρθε γιατί η ομάδα του είχε ως οδηγό την αναμέτρηση με τους άλλους Λονδρέζους της Άρσεναλ την περίοδο 2014-15. Αναλυτικά ανέφερε: «Θέλαμε να σταματήσουμε τις μεταβιβάσεις των αντιπάλων μας, που ήταν πολύ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα. Είχαμε προετοιμάσει τους εαυτούς έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη επί της Άρσεναλ».

Ποκετίνο: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποκετίνο στάθηκε στα λάθη των παικτών του λέγοντας τα εξής: «Όποιος κάνει λάθη το πληρώνει και εμείς το πληρώσαμε σήμερα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, ενώ οι αντίπαλοί μας με δύο πέτυχαν δύο γκολ. Πρέπει στην συνέχεια να είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί και να βελτιωθούμε στην συνέχεια».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα