Η απάντηση του Βακάλη στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Η απάντηση του Βακάλη στην ΕΠΟ

bet365

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Βακάλη στην ανακοίνωση της ΕΠΟ που τόνιζε πως τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου για... χτιστούς στο ΔΣ ήταν ψέματα.

Αναλυτικά η απάντηση του Βακάλη έχει ως εξής: «Με μεγάλη μου δυσαρέσκεια,(λόγω της σπατάλης πολύτιμου χρόνου),διαπιστώνω ότι αρχίζει ένας αέναος κύκλος ανούσιων δηλώσεων και αντεγκλήσεων, μεταξύ εμού και κάποιων άναδρων συκοφαντών, που κρύβονται πίσω απ’ την ανωνυμία τους και το λογότυπο της Ε.Π.Ο.

Αλλά ουσιαστικά στρουθοκαμηλίζουν , αφού όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος γνωρίζει ότι πρόκειται για την γνωστή παρέα, που λυμαίνεται εδώ και χρόνια την Ομοσπονδία για ίδιον όφελος. Είναι η ίδια παρέα, που ανεβοκατεβάζει διοικήσεις, ανάλογα με τα συμφέροντά της, πλαισιωμένη τελαυταίως με 2-3 φυντάνια, αιρετούς, πασίγνωστοι και αυτοί στον ποδοσφαιρικό μικρόκοσμό μας.

Ειδικότερα για τον συγγραφέα της ανυπόγραφης δήλωσης, θα πω ότι πρόκειται για τον συγγραφέα , όλων των Προεδρικών κειμένων-δηλώσεων-επιστολών, των τελευταίων χρόνων. Θλιβερός και σκιώδης τύπος, γνωστός στην πιάτσα ως <<Ρασπούτιν>>.

Λοιπόν, ανώνυμοι κύριοι, για το θέμα της παρουσίας ή μη φουσκωτών-χτιστών, δεν θα επανέλθω. Είναι γελοίο, να το αρνείστε. Τα παιδιά της Ε.Λ.Α.Σ και ο Αξιωματικός που ήταν παρόντες, μπορούν να λύσουν την απορία. Τίποτα άλλο επ’ αυτού σε ότι αφορά την <<σοβαρή παράγραφο>> της δήλωσης σας, προς το παρόν τουλάχιστον.

Να συμπληρώσω μόνο, ότι δεν έχω προσωπική αντίληψη, για τα περί Ζακύνθου και Χανίων. Απ όσα έχω ακούσει και διαβάσει, δεν έχω καταφέρει να σχηματίσω άποψη. Οι γνώμες και οι απόψεις διίστανται. Και αν κρίνω απ τον ισχυρισμό σας, για μη παρουσία φουσκωτών προχθές στην Ομοσπονδία, δεν έχω κανέναν απολύτως σοβαρό λόγο και επιχείρημα για να πιστέψω εσάς.

Για το δε επεισόδιο στην κλήρωση της F.L. δεν έχω να πω κάτι παραπάνω απ’ το αυτονόητο. Όπως αυτονόητη είναι και η ανάγκη σας, να κυκλοφορείτε με μπράβους. Γιατί άραγε; Ομολογώ πάντως ότι η βία είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζει. Όσο σάπιοι και να είναι κάποιοι, υπάρχουν τρόποι και επιχειρήματα, για να τους ξεφτιλίζεις.

Ας προχωρήσουμε τώρα στην παράγραφο της <<πλάκας>>. Αν κ μου είναι βαρετό, θα επαναλάβω, ότι κανείς άλλος δεν δικαιούται να με ερμηνεύσει, παρά μόνο ο ίδιος μου ο εαυτός. Ξεκίνησα λοιπόν, για να παραστώ σαν τακτικό μέλος, στην συνεδρίαση της Ε.Ε της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ όχι σε συμβούλιο μαφίας! Και το λέω αυτό, γιατί όλο το σκηνικό που είχε στηθεί, μόνο συνεδρίαση αθλητικής ομοσπονδίας δεν θύμιζε.

Έκρινα λοιπόν, ότι όχι μόνο έπρεπε, αλλά ότι ήταν πλέον χρέος μου η αποχώρηση. Δικαίωμα μου ήταν , άλλωστε. Αν γνώριζα το τι θα συναντήσω, είναι αυτονόητο, ότι θα έμενα στο νησί μου. Δεν χρέωσα ξενοδοχείο, δεν έλαβα αποζημίωση απ την στιγμή που δεν δήλωσα παρουσία, τη δε δαπάνη των εισιτηρίων, επαναλαμβάνω, ότι ακριβώς την επομένη και δημόσια απαίτησα να μου καταλογιστεί, καθώς επίσης και με επιστολή μου στο λογιστήριο της Ομοσπονδίας.
Η λάσπη λοιπόν, στα σκυθρωπά και θλιβερά μουτράκια σας! Σίγουρα θα πιάσει γερά εκεί. Σε ότι δε, αφορά τον πρώην αξιωματούχο, που με πήρε απ το χεράκι και μ’ έκανε <<νοματαίο>>, αφού διαβεβαιώσω ότι ξέρω να περπατώ πολύ καλά και μόνος μου, να υπενθυμίσω, ότι πριν ακόμα αποχωρήσει, του απέστειλα εγγράφως την παραίτηση μου απ’ τις δύο επιτροπές , στις οποίες ήμουν μέλος. Με προσωπική μου, λοιπόν, επιλογή, έπαψα να είμαι <<νοματαίος>>, απεμπολώντας τα όποια προνόμια των επιτροπών αυτών. Σταμάτησα και κάθε επαφή με την Ε.Π.Ο, πέραν των όσων πρόσταζε η θεσμική μου ιδιότητα ως προέδρου της ΕΠΣ Σάμου.

Βλέποντας και ακούγοντας το τι ακριβώς συνέβαινε γύρω μου, προτίμησα το να κοιμάμαι ήσυχος. Ποτέ δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου αυτή, καθώς με δικαίωσαν και οι εξελίξεις. Ποτέ μου, όμως, δεν καταφέρθηκα εναντίον του, ούτε και έπαιξα τον ελάχιστο ρόλο για ότι συνέβη. Δεν θα έλεγα το ίδιο, για κάποιους από εσάς, που τον θάβατε νυχθημερόν.

Η δε αναφορά του συγκεκριμένου προσώπου, έγινε από μέρους μου, απλά και μόνο για να σας υποδείξω την διάκριση και το ηθικό σας έλλειμμα.

Σειρά τώρα έχει το << καταμετρητής>> του Θωμά. Ειλικρινά δεν είμαι ακόμα σίγουρος , το τι ακριβώς εννοείτε. Αν αναφέρεστε πάντως στον γνωστό Θωμά....τότε τι να πω; Τον άνθρωπο τον έχω συναντήσει στην εκδήλωση της κοπής πίτας της ΕΠΣ Αθηνών.

Πέραν τούτου, τι; Και αν υποθέσουμε ότι εμένα με πήρε απ το χεράκι ο τέως και μ’ έκανε νοματαίο..., τότε τι να πούνε κάποιοι από εσάς, που τραβάγατε το Θωμά σερνόμενοι στο έδαφος απ’ τα μπατζάκια, για να γίνετε αυτό που έως σήμερα είστε;

Και λέω έως σήμερα, γιατί στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχει αύριο για εσάς. Το γνωρίζετε. Και φοβάστε.

Για να σοβαρευτούμε...., ΟΛΑ τα παραπάνω και όσα εσείς γράψατε, δεν ενδιαφέρουν ΚΑΝΕΝΑΝ! Άπλα όφειλα ν’ απαντήσω.

Η ουσία είναι στα ερωτήματα που έθεσα και δημόσια και με επιστολή μου και παραμένουν αναπάντητα.

1) Σε ποιούς θα καταλογιστεί η αμέλεια (;;;) για την δαπάνη της Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή των μελών της Εκλογικής Επιτροπής, η οποία αμέλεια μεταφράζεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ;

2) Η απόφαση για ορισμό των Χανίων, πόσο παραπάνω θα κοστίσει στην Ομοσπονδία, από το να διεξάγονταν οι εκλογές στην Αττική, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια; Την υπέρβαση αυτή ποιός και πού θα την καταλογίσει;

3) Η μη ενεργοποίηση της Εκλογικής Επιτροπής, σύμφωνα με το καταστατικό, δεν ήταν η μοναδική αυθαιρεσία σας. Δεν πράξατε ομοίως τα δέοντα, ΟΥΤΕ για την λειτουργία της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης. Γιατί άραγε; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι το ότι ήταν άγνωστες λέξεις για εσάς. ΗΤΑΝ....

Υ.Γ. Mε τον γνωστό μπιφτεκά δεν πρόκειται ν ασχοληθώ. Θα του γνωρίσω μόνο την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Σάμου ω([email protected]) για την οποία είμαι υπερήφανος, για να πάρει τις σωστές πληροφορίες και να διορθώσει τις ανακρίβειες που για μια ακόμα φορά λέει. Και όταν γράφει ή μιλάει για την ΕΠΣ ΣάμοΥ, να πλένει κ τα χέρια του κ το στόμα του!

Να του δηλώσω δε, ότι την Καρδίτσα την λατρεύω, έχω αρκετούς και καλούς φίλους και είμαι φίλαθλος της Αναγέννησης Καρδίτσας, σε αντίθεση με κάποιους ντόπιους…

Καλά ξεμπερδέματα και όταν με το καλό ξεμπερδέψεις, μην νομίζεις ότι σε μας αρέσουν τα μπιφτέκια. Με τους χαμένους θα παραμείνεις».

 

Τελευταία Νέα