Μοράτα: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο»

Gazzetta team
Μοράτα: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο»

bet365

Ο... χρυσός σκόρερ της Ρεάλ Αλβάρο Μοράτα ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και πως η... βασίλισσα παλεύει πάντα για τη νίκη ως το τέλος.

Πέρσι ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην Γιουβέντους αναγκάζοντας την Ρεάλ να τον ξαναφέρει στο Μπερναμπέου και με το καλημέρα ο Αλβάρο Μοράτα έδειξε στους ανθρώπους της ομάδας πως έκαναν πολλή καλή κίνηση. Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε το 2-1 στο ματς με την Σπόρτινγκ στις καθυστερήσεις, δίνοντας στο συγκρότημα του Ζιντάν την μεγάλη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε τα εξής: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διάσημη για τις ανατροπές της, όπως η σημερινή και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη. Η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και δεν ξέρω σήμερα αν ήταν, αλλά εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε και να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου. Όσο για εμένα, επέστρεψα στην Ρεάλ για νύχτες όπως η σημερινή. Θέλω να πετύχω εδώ, αυτό είναι το όνειρό μου και δουλεύω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα