Τα 2 διλήμματα του Μπέντο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τα 2 διλήμματα του Μπέντο (vid)

bet365

Καπίνο ή Λεάλι; Καμπιάσο ή Μάρτινς; Αυτά φαίνεται να είναι τα δύο βασικά ερωτήματα που βασανίζουν ακόμα τον Πάουλο Μπέντο για την βασική ενδεκάδα.

Στην άμυνα η τετράδα των Φιγκέιρας - Μποτία - Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια δεν δείχνει να αλλάζει. Το... θέμα είναι ως προς τον Νο1. Εάν θα είναι εν τέλει ο Καπίνο ή ο Λεάλι.

Βασικός στο κέντρο ο Μιλιβόγιεβιτς με τους Αντρέ Μάρτινς και Καμπιάσο να διεκδικούν μία θέση. Για επιτελικός φαβορί φαίνεται να είναι πλέον ο Μάριν και όχι ο Φορτούνης. Για τα άκρα ο Σεμπά με τον Ελιουνούσι και φορ ο Ιντέγιε.

Κάποιες πηγές δεν βλέπουν καν βασικό τον Έλληνα μεσοεπιθετικό με δεδομένη και την σούπερ παρουσία του Γερμανού με Βέροια, ωστόσο υπάρχει τρόπος να... χωρέσει εάν ο Μάριν πάει στα πλάγια και ο Φορτούνης πίσω από τον Ιντέγιε. Μόνο βέβαιο δεν είναι κάτι τέτοιο. Το αντίθετο. Πιθανότητες να είναι βασικός πάντως ο Ελληνας μεσοεπιθετικός υπάρχουν. Δεν είναι όμως πολλές και εκτός απροόπτου θα είναι εκτός βασικού σχήματος.

Επίσης ορισμένοι δίνουν το προβάδισμα σε Λεάλι και Μάρτινς αντίστοιχα, αν και ο Καμπιάσο έχει προβληματίσει πολύ και ευχάριστα τον προπονητή του. Ο Πάουλο Μπέντο πάντως στην τελευταία του προπόνηση έκανε πολλές δοκιμές για την 11άδα. Ακόμα και εν μέσω ασκήσεων. Σαφή εικόνα για το τελικό... δείγμα 11άδας δεν έδωσε...

Δουλειά σε συνθετικό χλοοτάπητα

Ένα άλλο σκέλος ως προς το αγωνιστικό είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της Γιούνγκ Μπόις. Ακόμα και ο ίδιος ο Πάουλο Μπέντο τέσταρε το γήπεδο ενώ φυσικά η προσαρμογή των παικτών των Πειραιωτών σε αυτό αποτέλεσε θέμα συζήτησης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα