Λίγο... μπαλίτσα!

Λίγο... μπαλίτσα!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Λίγο... μπαλίτσα!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ανυπομονεί να δει τον νέο Άρη στα επίσημα ματς και να σταματήσει να ασχολείται με κάθε λογής, εκτός ποδοσφαίρου, δραστηριότητα

Φτάνουμε στο τέλος. Εδώ και 4-5 χρόνια έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Ακόμα και πέρσι που η ομάδα τερμάτισε με 21 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο το μόνο θέμα συζήτησης των καλοθελητών είχε να κάνει με το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ θα μπορέσει να παίξει καθαρός, χωρίς χρέη στην football league.

Σήμερα παίχθηκε για όσους γνωρίζουν η τελευταία τους ελπίδα. Επί της ουσίας δεν υπήρχε καμία, αλλά βρήκανε ένα θέμα να ασχοληθούν. Μέσω Βέροιας φυσικά ο στόχος ήταν και πάλι ο ΑΡΗΣ, αλλά έπεσαν στο κενό. Η μεταβίβαση των μετοχών από τον Θ. Καρυπίδη εγκρίθηκε και θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, μαζί φυσικά και με τον φάκελο του ΑΡΗ που στην ουσία έχει προεγκριθεί από το ΓΕΜΗ και πλέον μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο.

Αναμένω όλη την σεζόν πολλά και διάφορα θέματα που θα... προκύπτουν και θα...προβληματίζουν από τους ανθρώπους που έλεγαν ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα ανέβει, δεν θα πάρει ΑΦΜ, δεν θα πάρει άδεια από την ΕΕΑ, δεν θα εγγραφεί στα μητρώα του ΓΕΜΗ, θα κουβαλήσει τα χρέη, δεν θα καλύψει το ΜΚ, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.

Δεν θα πω ότι κουράστηκα να αναφέρω καθημερινά το δίκιο του ΑΡΗ, αλλά και την στοχοποίηση του. Σε συγκεκριμένα μέσα φιλοξενούνταν μόνο όσοι είχαν να πουν μία...κακή κουβέντα για τον ΑΡΗ, τον Καρυπίδη, να καλλιεργηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εσωστρέφεια, να επέλθει η γκρίνια, η μίρλα, η αρνητικότητα.

Πλέον...τέρμα. Ξεβρακώθηκαν και επιτέλους η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΑΡΗ θέλει να δει μπάλα. Να δει ποδόσφαιρο, να μιλήσει για ποδόσφαιρο, να συζητήσει για ποδόσφαιρο, να “μαλώσει” για ποδόσφαιρο και όχι για επιτροπές, δικαστήρια, δικόγραφα, λογιστήρια και όλα αυτά με τα οποία ασχολείται τα τελευταία 4-5 χρόνια.

Μπαλίτσα με Τζεμπούρ, Τάτο, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Διούδη, Ανάκογλου, Καράμπελα, Τζανακάκη Ρόβα, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνη, Ιντζίδη και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται φέτος στο ρόστερ. Μπορεί και τον Μπουγκερά γιατί ακόμα το θέμα δεν έχει τελειώσει και πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης να ξέρουμε οριστικά τι συμβαίνει. Αν τελειώσει θετικά και το θέμα του Αλγερινού ο ΑΡΗΣ θα είναι υπερπλήρης. Αν όχι εκεί σίγουρα χρειάζεται μία κίνηση τον Γενάρη...

Αλλά επιτέλους θα μπορει ο Αρειανός να ασχοληθεί με το σύστημα του Αλενατόρε, ναι να κράξει, να φωνάξει για το 4-4-2 και το 4-2-3-1, να κάνει τον προπονητή της κερκίδας και να στείλει με το...μυαλό του την μπάλα στα δίχτυα. Να πανηγυρίσει στα γκολ, να γεμίσει το Βικελίδης, να ξαναβρεθεί κοντά στην ομάδα.

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο ΑΡΗΣ πέρα από το ρόστερ του, θα έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα εφόσον κάθε βδομάδα είναι δίπλα του και οι χιλιάδες οπαδοί του. Και φυσικά αυτό αυτομάτως θα γεμίζει με πολλαπλάσιες ευθύνες όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Από τον Θ. Καρυπίδη μέχρι τον τελευταίο πιτσιρίκο στην ομάδα.

Σε λίγες μέρες ανοίγει η μπουτίκ με...νέες φανέλες ΑΡΗ. Μπαίνουν τουρνικέ, δημιουργείται e-shop, τμήμα μάρκετινγκ. Ο ΑΡΗΣ επιστρέφει και οι προοπτικές του θα είναι τεράστιες αν απλά διοικούντες προπονητές και παίκτες καταφέρουν να...μπολιάσουν την επαγγελματικότητα που είναι υποχρεωμένοι να επιδείξουν με το πάθος και την δίψα του λαού του ΑΡΗ. Κοιτάξτε απλά τον ΑΡΗ μέσα από τα μάτια τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!