Ηρακλής-Ολυμπιακός με 10 ευρώ

Gazzetta team
Ηρακλής-Ολυμπιακός με 10 ευρώ

bet365

Η διοίκηση του Γηραίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στα εισιτήρια του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» για την τέταρτη αγωνιστική.

Είναι μαζί με το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει στην Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική και η διοίκηση του συλλόγου έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με το φθηνότερο να κοστίζει 10 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα:
«Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/09, 20:30) που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperleagueΕλλάδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

SILVER: 30 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 4-5: 20 ευρώ

ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους για την σημαντική αναμέτρηση της ομάδας μας, θα έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν ως εξής:

Ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr

Γραφεία ΠΑΕ στη Μίκρα: Πέμπτη και Παρασκευή από 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-14:00

Καυτανζόγλειο Στάδιο (ΒΟΧ, σπιτάκι έξω από θύρα 5): Σάββατο 10:00-18:00, όπου θα γίνονται και προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 18/09), οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από το ΒΟΧ του Καυτανζογλείου Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 12 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι από τις 12 το μεσημέρι, έξω από τη Θύρα 4 του Σταδίου, θα γίνονται προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα