Συνέδριο UEFA χωρίς παρουσία Κοντονή

Δημήτρης Τομαράς
Συνέδριο UEFA χωρίς παρουσία Κοντονή

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής δεν ήταν προσκεκλημένος της UEFA στο συνέδριο αλλά και στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου και ως εκ τούτου δεν ήταν εκεί.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου της UEFA στο ξενοδοχείο Grant Resort Lagonissi. Σε αυτήν όπως και στις υπόλοιπες εργασίες του συνεδρίου, δεν έδωσε το παρών ο Υφυπουργός Αθλητισμού.
Εάν και είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά για έναν Υφυπουργό Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής δεν προσκλήθηκε από την UEFA, στην κορυφαία διοικητική διαδικασία της. Από πλευράς ΕΠΟ και τις τελευταίες ημέρες επιμένουν πως οι σχέσεις του Έλληνα Υφυπουργού με τις διεθνείς Συνομοσπονδίες δεν είναι αυτές ακριβώς που ο ίδιος περιγράφει στον δημόσιο λόγο του. Η μη πρόσκλησή του στην συγκεκριμένη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα αν μη τι άλλο προκαλεί ερωτηματικά.
Καθοριστική ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνει να είναι η 13η Οκτωβρίου. Έως τότε καλείται το Υφυπουργείο να αλλάξει τους Νόμους που έχουν να κάνουν με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Εάν όχι τότε τα νέα από τη συνεδρίαση της Επιτροπής της FIFA, υπεύθυνης για τις διενέξεις κρατών - Ομοσπονδιών, μπορεί να μην είναι τόσο καλά.
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, ανέβασε το εξής post γι' αυτό το θέμα:
Ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε ο αρμόδιος Υφυπουργός προσκλήθηκαν στο μεγάλο γεγονός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που φιλοξενείται στην Αθήνα, κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για τα διεθνή δεδομένα. Αλλά μήπως συνηθίζεται πουθενά αλλού η Κυβέρνηση να διακόπτει κάθε τρεις και λίγο τις διοργανώσεις; #fygete.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα