Τα εισιτήρια του Κέρκυρα - ΑΕΛ

Τα εισιτήρια του Κέρκυρα - ΑΕΛ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ εξέδωσε η διοίκηση της Κέρκυρας. 

Τα εισιτήρια του Κέρκυρα - ΑΕΛ

Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Κέρκυρα, που υποδέχεται την ΑΕΛ με στόχο τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση των «Φαιάκων», λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής, τα οποία θα ξεκινούν από 10 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στις 18:15, στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας, τόσο το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00, όσο και την Κυριακή 18 του μηνός, ανήμερα του αγώνα δηλαδή, από τις 11:00 μέχρι και την έναρξή του.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με την ΑΕΛ τιμώνται ως εξής:
Θύρα 4:  10 ευρώ
Θύρες 2Α, 2Β, 3Α, 3Β:  20 ευρώ
Θύρα VIP:  30 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν το περασμένο Σάββατο, 10  Σεπτεμβρίου, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με αντίπαλο τον Πλατανιά, αφενός λόγω της δυσκολίας καταχώρησης του ΑΜΚΑ και της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων, αφετέρου λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων (διακοπή ρεύματος, μη λειτουργιά internet) στην ευρύτερη περιοχή του ΕΑΚΚ.

Υπενθυμίζεται οτι εισιτήρια του αγώνα μπορούν οι φίλαθλοι, ήδη, να προμηθεύονται, τόσο από τα γραφεία του συλλόγου στις Αλυκές Ποταμού (πάνω από το γυμναστήριο In Action), όσο και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr

Best of internet