Ντέρμπι στο Τορίνο, πρωτόγνωρη εμπειρία για Λέστερ

Κώστας Ζάλιαρης
Ντέρμπι στο Τορίνο, πρωτόγνωρη εμπειρία για Λέστερ

bet365

Η Γιουβέντους φιλοξενεί τη... μόνιμη κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λέστερ κάνει ντεμπούτο, ο Κριστιάνο κόντρα στη Σπόρτινγκ, στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ με τη Μονακό.

Η δεύτερη... φουρνιά των αγώνων της πρεμιέρας των γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 περιλαμβάνει παιχνίδια που το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητές του, όμως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην Ιταλία, όπου στο Τορίνο, η Γιουβέντους θα υποδεχθεί τη Σεβίλλη. Η... μόνιμη κάτοχος του τίτλου στη γειτονική μας χώρα, κοντράρεται με τη... μόνιμη κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια, με την ομάδα του Αλέγκρι να είναι το απόλυτο αφεντικό στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια από τον Απρίλη του 2013! Στη Γιουβέντους μετέφερε την πίεση κάνοντας λόγο για ομάδα φαβορί ακόμα και για κατάκτηση του τροπαίου, ο Χόρχε Σαν Πάολι.

Στο Βέλγιο, η Λέστερ κάνει τη φαντασμαγορική της πρώτη εμφάνιση της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «αλεπούδες» συστήνονται σε ένα... ευρύτερο ευρωπαϊκό κοινό – αν και όλοι λίγο ή πολύ παρακολούθησαν την περσινή επική της πορεία στην Πρέμιερ – και κάνουν ποδαρικό με το παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Από αγγλικής εκπροσώπησης, η Τότεναμ υποδέχεται τη Μονακό γι' ακόμα μια χρονιά, όμως, τα φετινά παιχνίδια μπροστά στο κοινό της είναι ιστορικά για την ομάδα του Ποκετίνο, από τη στιγμή που θα διεξαχθούν όλα στο «Γουέμπλεϊ»!

Κόντρα στην ομάδα από την οποία έκανε το ξεπέταγμά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πήρε τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε μέχρι να πιάσει πολλές κορυφές, αγωνίζεται απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ενώ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ταξιδέψει στην Πολωνία για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και... φόρα για τη συνέχεια, από το ματς με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Με αέρα έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στο Αμβούργο και με την BayArena φρούριο, η Λεβερκούζεν ορμάει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινώντας από το αποψινό ματς της κάκιστης στα εκτός έδρας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Πόρτο ξέρει ότι στο γκρουπ που συμμετέχει όλα είναι στο χέρι της και θέλει να το δείξει κάνοντας την αρχή από το ματς με την Κοπεγχάγη στο «Ντραγκάο».

Τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κόντρα στην οποία θα θυμάται πάντα το εκπληκτικό 7-1 από τη σεζόν 2011-2012, η Λιόν...

Αναλυτικά το πρόγραμμα (21:45):

5ος όμιλος:

Τότεναμ – Μονακό

Λεβερκούζεν – ΤΣΣΚΑ

6ος όμιλος:

Λέγκια Βαρσοβίας – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

7ος όμιλος:

Πόρτο – Κοπεγχάγη

Κλαμπ Μπριζ – Λέστερ

8ος όμιλος:

Γιουβέντους – Σεβίλλη

Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα