Βακάλης: «'Χτιστοί' με στυλιάρια»!

Δημήτρης Τομαράς
Βακάλης: «'Χτιστοί' με στυλιάρια»!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, έκανε λόγο για «χτιστούς» με στυλιάρια και σιδηροσωλήνες στο περιθώριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ!
Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου:
«Είμαι υποχρεωμένος να ασχοληθώ και να δηλώσω τα εξής:
α) Αρμόδιος να ερμηνεύσω τον εαυτό μου, είμαι εγώ και μόνον εγώ και δεν θα επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν άλλο, να το κάνει.
β)Το γιατί την... έκανα, επίσης το ξέρω μόνον εγώ. Εξηγώ λοιπόν, ότι έφυγα για δύο λόγους. Ο ένας είναι νομικός (υπομονή..) και ο άλλος είναι ότι αηδίασα. Προσωπικά, δεν είχα εκφράσει πουθενά και σε κανέναν την άποψη ότι έφυγα λόγω παρουσίας φουσκωτών. Όντως... δεν υπήρχαν φουσκωτοί!
Υπήρχαν 'χτιστοί'. Έχω απαθανατίσει σχεδόν τους μισούς, για όποιον τολμήσει την διάψευση. Με κάποιους δε απ' αυτούς πιάσαμε και την συζήτηση, όταν παρατηρήσαμε ότι κάποιος απ’ αυτούς έκρυψε επιμελώς ένα ξύλινο στυλιάρι (εγώ ο ίδιος το πέταξα μακρύτερα) ενώ κάποιος άλλος έκρυψε δύο κομμάτια σιδηροσωλήνα.
γ) Δεν ακύρωσα ποτέ καμία κράτηση ξενοδοχείου, γιατί απλά ποτέ δεν υπήρξε κράτηση. Μάρτυρας η κα. Ντουντουλάκη, της οποίας την παρότρυνση για κράτηση αρνήθηκα εξ' αρχής, λέγοντάς της ότι είναι αμαρτία να χρεώσω την Ομοσπονδία, αφού σε αυτή την φάση έχω δικό μου μέρος να μείνω.
δ) Όντως είπα στον κ. Παπακωνσταντίνου αυτά που μου αποδίδει ο «ποιητής». Ήδη προχώρησα στο επόμενο στάδιο. Στο σκέτο μακριά. Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει ακόμα ένα..
Τέλος δηλώνω ότι αναμένω με χαρά από την ΕΠΟ, τον καταλογισμό της δαπάνης των αεροπορικών μου εισιτηρίων, έστω και υπερκοστολογημένων (λόγω της γνωστής χορηγίας).
Ας μου την αποστείλουν, να την τακτοποιήσω άμεσα. Χαίρομαι επίσης ιδιαίτερα, που υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δείχνουν αμέριστο ενδιαφέρον για τα οικονομικά και το νοικοκύρεμα της Ομοσπονδίας, τους οποίους θα προβληματίσω με τα εξής ερωτήματα:
1) Σε ποιούς θα καταλογιστεί η αμέλεια (;), για την δαπάνη της Γενικής Συνέλευσης για την Εκλογική Επιτροπή, η οποία αμέλεια μεταφράζεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ;
2) Εκταμιεύεται ακόμα η δαπάνη των αεροπορικών εισιτηρίων ενός τέως αξιωματούχου, ο οποίος πηγαινοέρχεται στην Αθήνα; Η απόφαση της Ε.Ε. αφορά μόνο αμοιβές νομικών η κάνω λάθος;
3) Η απόφαση για ορισμό των Χανίων, πόσο παραπάνω θα κοστίσει στην ΕΠΟ, από το να διεξάγονταν οι εκλογές στην Αττική, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια; Την υπέρβαση αυτή ποιός και πού θα την καταλογίσει;
Αυτά ήταν λίγα απ τα πολλά ερωτήματα-απορίες οικονομικής φύσεως...
Νίκος Βακάλης
Υ.Γ.: Φυσικά και αποποιούμαστε τον τίτλο των «εξυγιαντών» απ’ την στιγμή μάλιστα πού δεν μπορούμε να τον διεκδικήσουμε, όταν στην πιάτσα κυκλοφορούν θρυλικές μορφές εξυγιαντών όπως π.χ. ο κ Μπουτζιώλης (με το ευρύχωρο πορτμπαγκάζ), ο Παλάσκας... κ.λ.π!».
 

Τελευταία Νέα