«Ευρωπαϊκών προδιαγραφών η μπουτίκ του Άρη»

«Ευρωπαϊκών προδιαγραφών η μπουτίκ του Άρη»

Gazzetta team
«Ευρωπαϊκών προδιαγραφών η μπουτίκ του Άρη»

bet365

Μια Ευρωπαϊκών προδιαγραφών μπουτίκ θα έχει ο Άρης, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Παντζαρτζίδη υπεύθυνο της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της ανακατασκευής

Ο Παντζαρτζίδης μιλώντας Libero 107,4 fm ανέφερε τα εξής:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη το κατασκευαστικό κομμάτι της μπουτίκ. Είμαστε στο70- 80%. Αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει το κατασκευαστικό και από εκεί και πέρα θα τρέξουνε οι άνθρωποι της διοίκησης το εμπορικό κομμάτι για να έρθουν και τα εμπορεύματα. Έχουμε κάνει μια μπουτίκ ευρωπαϊκών προδιαγραφών με σύγχρονα υλικά και σύγχρονο φωτισμό, αφού είναι επιθυμία του προέδρου να γίνει μια μπουτίκ ανάλογη του ονόματος του ΑΡΗ».

Για τον χώρο που φιλοξενείτε η μπουτίκ:

«Ο χώρος δεν αλλάζει είναι ο ίδιος χώρος που ήταν το ΑΡΗΣ Mobile και ο κάτω όροφος. Έχει ανακαινιστεί ο χώρος, θα υπάρχει και χώρος για λογιστήριο και χώρος εμπορευμάτων».

Για την μπουτίκ:

«Και από τις επαφές που είχα με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και με την επαφή με τον κόσμο του ΑΡΗ καθημερινά, φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια αυτής της διοίκησης και την ομάδα γενικότερα. Ξέρει ο κ.Καρυπίδης ποια είναι αυτή η ομάδα και τι χρειάζεται».

Για το πότε θα είναι χρονιά έτοιμη η μπουτίκ:

«Κατασκευαστικά η μπουτίκ θα είναι έτοιμη αυτήν την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα τρέχουμε και το εμπορικό κομμάτι και το μηχανολογικό και μηχανογραφικό κομμάτι ενώ και η διοίκηση τρέχει το λογιστικό κομμάτι. Δεν είναι μόνο να γίνει η μπουτίκ, χρειάζεται και άλλα πράγματα».

«Έχουν ήδη ξεκινήσει τα άλλα ζητήματα. Ο κ. Καρυπίδης έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του με τη ΝΙΚΕ και έχουνε δρομολογηθεί τα πράγματα και πιστεύω στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε έτοιμοι σίγουρα στον αγώνα με τον Αιγινιακό και θα μπορεί να λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα».

«Ο κ.Καρυπίδης έχει δώσει την εντολή να δημιουργηθεί και e-shop για να μπορεί να προμηθεύεται ο κόσμος και διαδικτυακά και ειδικά αυτοί που δεν μπορούν να επισκεφτούν την μπουτίκ στο γήπεδο».

Για το πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα φανέλα στην μπουτίκ:

«Ο κ.Καρυπίδης έχει κάνει επαφές με την ΝΙΚΕ όπως ξέρω αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πότε θα έρθει η φανέλα του ΑΡΗ. Αναγνωρίζω όμως την ανυπομονησία του κόσμου του ΑΡΗ».

Για το πώς βρήκε τον χώρο:

«Όταν μπήκα στο χώρο αυτό πρώτη φορά η εικόνα που αντίκρισα ήταν τραγική. Είχε μεγάλη εισροή υδάτων ειδικά από την κερκίδα και για αυτό κάναμε εργασίες και στην κερκίδα πάνω από την μπουτίκ. Εκτός από την μπουτίκ και άλλοι χώροι ήταν σε κακή κατάσταση, επί της Παπαναστασίου».

Για τα άλλα έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία του:

«Η εταιρεία μας έχει αναλάβει και την ανακαίνιση της κεντρικής σουίτας και όχι μόνο, αφού έχουμε αναλάβει όλες τις σουίτες, όσες προλάβαμε δηλαδή. Υπάρχει μια άψογη συνεργασία με τον κ.Καρυπίδη».

Για την προοπτική αξιοποίησης και άλλων χώρων:

«Έχει ενδιαφερθεί ο κ.Καρυπίδης για την αξιοποίηση και περεταίρω χώρων. Εμάς αν μας ζητηθεί θα κάνουμε μελέτες και έρευνα πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε. Και το Ρύσιο και το γήπεδο θέλουν κάποιες διορθώσει όμως δεν μπορούν να γίνουν όλα μέσα σε ένα μήνα».

Για το αν θα είναι η μπουτίκ αντάξια του ΑΡΗ:

«Η μπουτίκ μόλις γίνουν τα εγκαίνια και ολοκληρωθεί θα είναι αντάξια του κόσμου και του συλλόγου. Αυτό ήθελε και ο κ.Καρυπίδης άλλωστε. Θα είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μπουτίκ. Δεν θα υπάρχει καμία σύγκριση με την παλιά μπουτίκ. Η είσοδος παραμένει από το ΑΡΗΣ Mobile ενώ θα έχει και δυο εξόδους».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα