Μαχαίρας: «Δεν παραδέχθηκα το πέναλτι»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαχαίρας: «Δεν παραδέχθηκα το πέναλτι»!

bet365

Ο Δημήτρης Μαχαίρας μιλάει στο Gazzetta.gr για τα όσα γράφτηκαν για το πέναλτι στον Μπεργκ, επισημαίνοντας πως ουδέποτε παραδέχθηκε μετά το ματς ότι υπέπεσε σε παράβαση.

Ο παίκτης των Βοιωτών είπε στο Gazzetta.gr για το πέναλτι στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός και τα όσα του αποδόθηκαν ότι «δεν συζητάμε εδώ για το εάν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι. Ότι έγινε, έγινε. Το ματς πέρασε. Η κουβέντα και τα όσα γράφονται είναι για ότι εγώ παρουσιάζομαι να έχω παραδεχθεί μετά τον αγώνα το πέναλτι.

Αυτό δεν έγινε ποτέ. Πολύ απλά δεν συνέβη. Όλο αυτό θεωρώ πως είναι... φτιαχτό. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έγινε. Με απασχολεί το ποιός το είπε και από χθες το ψάχνω διότι με θίγει προσωπικά».

Σε ερώτηση για το τι ειπώθηκε για την φάση του πέναλτι ο Δημήτρης Μαχαίρας επισήμανε πως «δεν έχει ειπωθεί τίποτα. Δεν υπήρξε τέτοια συζήτηση στα αποδυτήρια, ούτε φυσικά παραδοχή μου για πέναλτι, όπως είπα και πριν. Ούτε πηγαδάκια, ούτε τίποτα...

Θέλω πραγματικά να βγει κάποιος και να πει το που έχω δηλώσει εγώ τέτοιο πράγμα. Έχω ρωτήσει να μάθω για το ποιός μπορεί να οφείλεται γι' αυτό και γιατί συνέβη. Δεν συζήτησα πουθενά για το συγκεκριμένο θέμα. Προσωπικά θα συνεχίσω να ψάχνω το τι συνέβη και μόλις το μάθω ξέρω το πως θα λειτουργήσω». Κατά τα άλλα πάντως απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το εάν ο ίδιος θεωρεί πως ήταν παράβαση ή όχι υπογραμμίζοντας ότι «εγώ κοιτάω μπροστά και όχι πίσω. Ασχολούμαι με το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα