Σιδηρόπουλος σε Διακοφώτη: «Μου είπε όλα καλά ο παρατηρητής»

Gazzetta team
Σιδηρόπουλος σε Διακοφώτη: «Μου είπε όλα καλά ο παρατηρητής»

bet365

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη είχε ακούσει από τον παρατηρητή καλά λόγια για την διαιτησία του στο ματς του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστική πρωταθλήματος χωρίς γκρίνια και ευτράπελα δεν γίνεται και μετά το χθεσινό επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον Ντεγκρά και την απομάκρυνση του Αργεντίνου τερματοφύλακα, είχαμε σήμερα την παραπομπή του Τάσου Σιδηρόπουλου. Ο διεθνής διαιτητής βαθμολογήθηκε με 7.9 κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για λίγο στο... ψυγείο και ο λόγος είναι το πέναλτι που έδωσε στον Μπεργκ στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση αυτή έχει φέρει πολλές αντιδράσεις, με τον πρόεδρο της Ένωσης Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αρχικά να τονίζει πως η Ένωση θα στηρίξει τον διαιτητή της και εν συνεχεία να αποκαλύπτει πως ο Σιδηρόπουλος του είπε πως ο παρατηρητής είχε του είπε μπράβο για την διαιτησία του.

Αναλυτικά ανέφερε: «Στη Ρόδο έχουμε ακόμα καλοκαίρι. Αλλά χειμωνιάζει για το ποδόσφαιρο. Εμείς σαν Ένωση θα πρέπει να στηρίξουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο, κοσμεί την ελληνική διαιτησία. Σαν Ένωση στέλνουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει να στηρίξουμε το αγνό ποδόσφαιρο και να αφήσουμε τον Τάσο, που παίζει για τον εαυτό του, την Ελλάδα και το νησί μας. Μιλήσαμε σήμερα το πρωί. Ήταν στεναχωρημένος, γιατί υπήρχε άλλη εικόνα μετά το τέλος του αγώνα. Από την άλλη, ξαφνιάστηκε γι αυτή την εξέλιξη. Μας εκπλήσσει όλους αυτή η εξέλιξη, ωστόσο στηρίζουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο, τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή και είμαστε δίπλα του. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις για να δούμε αν ισχύουν αυτά που γράφονται σήμερα», υποστήριξε αρχικά.

Για το αν είναι με την αντιπολίτευση: «Εμείς είμαστε με το ποδόσφαιρο. Έχει να κάνει καθαρά με το τι έχει κάνει μια διοίκηση στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε έρθει για να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η Ένωση θα αποφασίσει για το καλύτερο του ποδοσφαίρου. Έχουμε σωματεία από την Πάτμο μέχρι την Κάρπαθο, στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας νοιάζει το καλό του ποδοσφαίρου. Θα κοιτάξουμε ποιο είναι το καλύτερο για εμάς και για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

Για το τι είπε μετά το ματς με τον Σιδηρόπουλο: «Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Τάσο. Μου είπε “όλα πήγαν καλά πρόεδρε κανένα πρόβλημα. Ο παρατηρητής μου είπε όλα καλά Τάσο“. Το πρωί, σήμερα, ήταν στεναχωρημένος, ελπίζω να αλλάξει κάτι ή τουλάχιστον να μην ισχύει αυτό. Ο Τάσος παίζει για τον εαυτό του και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα