«Ο Ρονάλντο ήταν έτοιμος να παρατήσει το ποδόσφαιρο»

«Ο Ρονάλντο ήταν έτοιμος να παρατήσει το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
«Ο Ρονάλντο ήταν έτοιμος να παρατήσει το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο άνθρωπος που έδωσε τη συγκατάθεση για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Πορτογάλου.

Ο Αουρέλιο Περέιρα ήταν συντονιστής των τμημάτων υποδομής της Σπόρτινγκ και ο άνθρωπος, που έδωσε το ΟΚ για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στα Λιοντάρια. Ο Πορτογάλος έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στο Goal και διηγήθηκε άγνωστες πτυχές της πρόωρης καριέρας του άσου της Ρεάλ.

«Όταν ο Ρονάλντο ήρθε στη Λισαβόνα, ήταν μόλις 12 ετών και ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτόν να προσαρμοστεί. Έκλαιγε για πολλές μέρες. Άφησε το χωριό του, την οικογένειά του, ήρθε σε μία μεγάλη και μακρινή πόλη, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και με μερικές εγκαταστάσεις όχι τόσο καλές όσο αυτές που έχουμε τώρα. Απλά φανταστείτε πόσο δύσκολο ήταν γι' αυτόν. Εάν δεν ήταν τόσο δυνατός και τόσο πεπεισμένος ότι το όνειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής, θα τα είχε παρατήσει», αποκάλυψε ο Περέιρα.

«Η Νασιονάλ υπέγραψε έναν παίκτη ονόματι Φράνκο και είχε ένα χρέος ύψους 25.000 ευρώ στην Σπόρτινγκ, οπότε προσφέρθηκαν να μας πληρώσουν δίνοντάς μας μερικούς παίκτες. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κριστιάνο», συνέχισε. «Είχα μερικές αξιόπιστες αναφορές από μερικούς φίλους και έτσι δέχτηκα να έρθει και να προπονηθεί μαζί μας. Τον είδα δύο φορές και ευτυχώς εισηγήθηκα στους ανθρώπους της πρώτης ομάδας τη μεταγραφή του. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά, ακόμα και τα πιο μεγάλα από τον Κριστιάνο, αντιλαμβάνονταν πως ήταν διαφορετικός, ξεχωριστός. Από νεαρός έκανε προπονήσεις με βάρη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα