Τζαβέλλας, τετραετίας στον ΠΑΟΚ!

Τζαβέλλας, τετραετίας στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Τζαβέλλας, τετραετίας στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2020. Τι δηλώνει ο Ελληνας διεθνής αμυντικός.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020¨, αναφέρει η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, στον πρόεδρο και ιδιαίτερα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Είναι ένα συμβόλαιο το οποίο με γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες. Θα προσπαθήσω, όπως μέχρι σήμερα, να κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Τζαβέλλας μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2013 και στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου, αναδείχτηκε MVP της σεζόν 2015-16 και κέρδισε ξανά τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα