Καμία ανησυχία για Ιντέγιε, εκτός ο Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Καμία ανησυχία για Ιντέγιε, εκτός ο Ομάρ

bet365

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για τον Ιντέγιε Μπράουν, χαρακτηρίζοντας επιπόλαιο τον τραυματισμό του. Off ο άρρωστος Ομάρ. Αποθεραπεία και φωτογράφιση στον Ρέντη.

Καλά φαίνεται να είναι τα νέα για τον Ιντέγιε. Ο τραυματισμός του δείχνει να είναι επιπόλαιος.

Είναι ήδη καλύτερα και μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα αποθεραπείας της Δευτέρας. Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν καθόλου για την κατάστασή του. Από εκεί και πέρα ο Ομάρ ήταν άρρωστος και έμεινε κλινήρης.

Εκτός από το προπονητικό πρόγραμμα στον Ρέντη την Δευτέρα υπήρξε και φωτογράφιση της ομάδας. Ο Πάουλο Μπέντο ήταν ικανοποιημένος αλλά δεν είπε κάτι το ιδιαίτερο στους παίκτες του για το ματς με Βέροια.

Σε σχέση με την 11άδα με Βέροια απέναντι στην Γιούνγκ Μπόις δεν προβλέπονται τρομερές αλλαγές. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν οι Μάρτινς και Φορτούνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα