«Τhe Day After»... η πρεμιέρα!

Gazzetta team
«Τhe Day After»... η πρεμιέρα!

bet365

Για περίπου δύο ώρες ο Νίκος Τζαντζαράς και το «Τhe Day After» στην πρεμιέρα στο gazzetta tv με εκλεκτούς καλεσμένους και bloggers του site σχολίασαν την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας! Δείτε ξανά την εκπομπή!

Πως είδατε την εξάρα του Ολυμπιακού; Την εντυπωσιακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ αλλά και το... φτωχό σκορ; Την τεσσάρα της ΑΕΚ; Τις τριάρες του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του ΠΑΣ; Πως πέρασε μια αγωνιστική χωρίς κουβέντα για την διαιτησία; Μείνατε ικανοποιημένοι από το θέαμα; Ερωτήσεις που ζητούσαν απαντήσεις και τις πήραν από τον Νίκο Τζαντζαρά και οι συνεργάτες του στο «Τhe Day After»! Την αθλητική εκπομπή του GAZZETTA TV που έκανε πρεμιέρα!

Ένα... τηλεοπτικό φύλλο αγώνος για να τα ξέρετε όλα από πρώτο χέρι. Μια παραγωγή του FatGames για λογαριασμό του κορυφαίου αθλητικού πόρταλ που θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε βράδυ Δευτέρας (και γενικά μετά από κάθε αγωνιστική) στις 10.00μ.μ!

To «Τhe Day After» άρχισε και σας περιμένει on line...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα