Το δυναμικό... restart του Ιντέγιε! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Το δυναμικό... restart του Ιντέγιε! (vids)

bet365

Αμφισβητήθηκε έντονα όμως ο Ιντέγιε Μπράουν θέλει να «κλείσει στόματα» με γκολ στην Ευρώπη και χατ τρικ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος!
Γκολ με την Αρούκα και με Βέροια το δεύτερό του χατ τρικ στην επαγγελματική του καριέρα μετά το 2009. Ο Ιντέγιε Μπράουν παρά τις όποιες εκτιμήσεις περί του αντιθέτου έχει κάνει σούπερ... εκκίνηση! Τέσσερα γκολ σε μόλις δύο αγώνες και μέσα σε διάστημα δεκαοκτώ ημερών.
Δεν τις λες και άσχημες επιδόσεις... Ειδικά δε εάν σκεφτούμε πως πέρυσι μετά την αποχώρηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στα τέλη Γενάρη ο Νιγηριανός φορ είχε βρει δίχτυα μόνο πέντε φορές μέχρι το τέλος της χρονιάς και σε μία περιόδο όπου δέχθηκε αρκετά... πυρά. Πέρυσι ο 27χρονος στράικερ έκλεισε την σεζόν με 13 γκολ και 7 ασίστ σε 35 αναμετρήσεις.
Φέτος η εξαιρετική του αρχή με 2 γκολ Μ.Ο. ανά ματς δίνει υποσχέσεις για πολλά περισσότερα... Προφανώς βέβαια παίζει τον ρόλο της και η παρουσία του Όσκαρ Καρντόσο που αυξάνει τον ανταγωνισμό και δημιουργεί έξτρα πίεση με την καλή έννοια στον Ιντέγιε. Ο Αφρικανός είναι έτσι και αλλιώς ένας φορ που κάνει αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων να τρέχει πολύ και να πρεσάρει ανάλογα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα