Πάμε στην «επόμενη μέρα»;

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Πάμε στην «επόμενη μέρα»;

bet365

Ο Νίκος Τζαντζαράς ετοιμάζεται για το The Day After (στις 22:00 στο gTV), σε live streaming και σημειώνει στο μπλογκ του: “μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από την εκκίνηση ενός μαραθωνίου, είναι νωρίς για να προδικάσει κανείς την πορεία και τον τερματισμό...”

Οι τέσσερις “μεγάλοι” άνοιξαν την ψαλίδα. Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι ανταγωνιστικό στα ψηλά, αλλά η πρώτη ταχύτητα θα κάνει περιπάτους. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για τον τίτλο.” Κατανοώ πως τα είχαμε... μαζεμένα τα πρόωρα συμπεράσματα και ξεπήδησαν με μιας στη λήξη των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής, που φέτος ντύθηκε πρεμιέρα. Όμως, νωρίς είναι ακόμα... Έτσι όπως επέμενα και στις 19 Αυγούστου (http://www.gazzetta.gr/football/article/968196/noris-einai)

Είναι νωρίς γιατί όλοι οι μη “Ευρωπαίοι”, μόλις έπαιξαν το πρώτο τους ματς και ήταν αδύνατο να έχουν τον βαθμό ετοιμότητας εκείνων που έχουν 4 επίσημα ματς στα πόδια τους κι ετοιμάστηκαν από καιρό.

Είναι νωρίς για να πούμε ότι ο Ουακάσο θα συνεχίσει να περνά σαν σταματημένους και άλλους εκτός του Ουόν, ότι ο Αλμέιδα θα συνεχίσει να βρίσκει μπροστά του τέτοιους ερασιτεχνισμούς σαν και το αμυντικό στήσιμο και την λειτουργία της Ξάνθης, ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει ομάδες που ισορροπούν ανάμεσα στην αδειοδότηση και τον καταποντισμό ή ότι ο ΠΑΟΚ θα “βγάζει” πάντα τόσες τελικές, που να του... φτάνουν τελικώς, για να βάλει δυο ρημάδια γκολ και να νικήσει, ακόμα κι χάνει τα “άχαστα”.

Μη με παρεξηγείτε – μπορεί να δείξουν και οι “μεγάλοι” ακόμη καλύτερο πρόσωπο και όντως να πιστοποιηθεί πως η “ψαλίδα άνοιξε”. Αλλά, όντας μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από την εκκίνηση, είναι πολύ νωρίς για να προδικάσει κανείς ένα μαραθώνιο, είτε ως προς την έκβαση, είτε ως προς την στρατηγική των συμμετεχόντων κατά τη διάρκειά του.

Θα ξεχωρίσω λίγο τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Οι νίκες Ολυμπιακού και ΑΕΚ είναι ευρύτερες, αλλά είχαν εντονότερο το στοιχείο της αξίας των ποιοτικών ατομικών στοιχείων, που έκριναν το αποτέλεσμα και λιγότερο το “σχέδιο” του προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μόνος εκ των τεσσάρων που δεν έπαιξε σπίτι του κι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον πιο “σοβαρό”, υγιή και αξιόμαχο αντίπαλο, με βάση όσα έδειξαν οι ομάδες πέρσι, αλλά και συνυπολογίζοντας όλον τον “οργανισμό” και την παρουσία τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και οι δύο νίκησαν κυριαρχώντας, αλλά και δείχνοντάς μας κάτι από τα σχέδιά τους, από τα “προσεχώς” της ομαδικής τους λειτουργίας. Ποια;

Θα τα αναλύσουμε όλα σε Live streaming, από τις 22.00 και μετά, στην εκπομπή The Day After. Στην ενότητα Analysis Expert, με την βοήθεια του Γιάννη Βλάχου. O ειδικός μας επισημαίνει με τη βοήθεια γραφημάτων, την εκμετάλλευση των κενών χώρων από τον Παναθηναϊκό αλλά και τον ρόλο του ποιοτικού Μπίσεσβαρ και του δημιουργικού Κλάους, στην ενότητα Analysis Expert, για να καταλαβαίνουμε όλοι λίγο παραπάνω ποδόσφαιρο... Αλλά δεν είναι μόνο αυτά

O Δημήτρης Πέλκας που επανεμφανίστηκε (για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν) σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα μας μιλήσει ζωντανά, μέσω Skype Interview.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και ο Γιώργος Τσακίρης θα είναι οι δυο απ' τους μπλόγκερ του Gazzetta που θα βάλουν “πλάτη” για να κάνουμε την “Επόμενη Μέρα” ενδιαφέρουσα και σημαντική.

Κι εσείς που θα την παρακολουθήσετε.

Σας περιμένουμε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.