Πάμε στην «επόμενη μέρα»;

Πάμε στην «επόμενη μέρα»;

Ο Νίκος Τζαντζαράς ετοιμάζεται για το The Day After (στις 22:00 στο gTV), σε live streaming και σημειώνει στο μπλογκ του: “μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από την εκκίνηση ενός μαραθωνίου, είναι νωρίς για να προδικάσει κανείς την πορεία και τον τερματισμό...”  

Πάμε στην «επόμενη μέρα»;

Οι τέσσερις “μεγάλοι” άνοιξαν την ψαλίδα. Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι ανταγωνιστικό στα ψηλά, αλλά η πρώτη ταχύτητα θα κάνει περιπάτους. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για τον τίτλο.” Κατανοώ πως τα είχαμε... μαζεμένα τα πρόωρα συμπεράσματα και ξεπήδησαν με μιας στη λήξη των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής, που φέτος ντύθηκε πρεμιέρα. Όμως, νωρίς είναι ακόμα... Έτσι όπως επέμενα και στις 19 Αυγούστου (http://www.gazzetta.gr/football/article/968196/noris-einai)

Είναι νωρίς γιατί όλοι οι μη “Ευρωπαίοι”, μόλις έπαιξαν το πρώτο τους ματς και ήταν αδύνατο να έχουν τον βαθμό ετοιμότητας εκείνων που έχουν 4 επίσημα ματς στα πόδια τους κι ετοιμάστηκαν από καιρό.

Είναι νωρίς για να πούμε ότι ο Ουακάσο θα συνεχίσει να περνά σαν σταματημένους και άλλους εκτός του Ουόν, ότι ο Αλμέιδα θα συνεχίσει να βρίσκει μπροστά του τέτοιους ερασιτεχνισμούς σαν και το αμυντικό στήσιμο και την λειτουργία της Ξάνθης, ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει ομάδες που ισορροπούν ανάμεσα στην αδειοδότηση και τον καταποντισμό ή ότι ο ΠΑΟΚ θα “βγάζει” πάντα τόσες τελικές, που να του... φτάνουν τελικώς, για να βάλει δυο ρημάδια γκολ και να νικήσει, ακόμα κι χάνει τα “άχαστα”.

Μη με παρεξηγείτε – μπορεί να δείξουν και οι “μεγάλοι” ακόμη καλύτερο πρόσωπο και όντως να πιστοποιηθεί πως η “ψαλίδα άνοιξε”. Αλλά, όντας μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από την εκκίνηση, είναι πολύ νωρίς για να προδικάσει κανείς ένα μαραθώνιο, είτε ως προς την έκβαση, είτε ως προς την στρατηγική των συμμετεχόντων κατά τη διάρκειά του.

Θα ξεχωρίσω λίγο τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Οι νίκες Ολυμπιακού και ΑΕΚ είναι ευρύτερες, αλλά είχαν εντονότερο το στοιχείο της αξίας των ποιοτικών ατομικών στοιχείων, που έκριναν το αποτέλεσμα και λιγότερο το “σχέδιο” του προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μόνος εκ των τεσσάρων που δεν έπαιξε σπίτι του κι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον πιο “σοβαρό”, υγιή και αξιόμαχο αντίπαλο, με βάση όσα έδειξαν οι ομάδες πέρσι, αλλά και συνυπολογίζοντας όλον τον “οργανισμό” και την παρουσία τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και οι δύο νίκησαν κυριαρχώντας, αλλά και δείχνοντάς μας κάτι από τα σχέδιά τους, από τα “προσεχώς” της ομαδικής τους λειτουργίας. Ποια;

Θα τα αναλύσουμε όλα σε Live streaming, από τις 22.00 και μετά, στην εκπομπή The Day After. Στην ενότητα Analysis Expert, με την βοήθεια του Γιάννη Βλάχου. O ειδικός μας επισημαίνει με τη βοήθεια γραφημάτων, την εκμετάλλευση των κενών χώρων από τον Παναθηναϊκό αλλά και τον ρόλο του ποιοτικού Μπίσεσβαρ και του δημιουργικού Κλάους, στην ενότητα Analysis Expert, για να καταλαβαίνουμε όλοι λίγο παραπάνω ποδόσφαιρο... Αλλά δεν είναι μόνο αυτά

Δημήτρης Πέλκας που επανεμφανίστηκε (για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν) σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα μας μιλήσει ζωντανά, μέσω Skype Interview.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και ο Γιώργος Τσακίρης θα είναι οι δυο απ' τους μπλόγκερ του Gazzetta που θα βάλουν “πλάτη” για να κάνουμε την “Επόμενη Μέρα” ενδιαφέρουσα και σημαντική.

Κι εσείς που θα την παρακολουθήσετε.

Σας περιμένουμε

The Day After - Πρεμιέρα!

Best of internet