ΑΕΛ - Ηρακλής 2-2

Αντώνης Σαούλης
ΑΕΛ - Ηρακλής 2-2

bet365

Με 2 γκολ ο εκπληκτικός Αβραάμ έδινε την νίκη στην ΑΕΛ στην νέα εποχή της σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, όμως ο Ντεγκρά του... έκλεψε την δόξα! Ένα «μυθικό» λάθος έδωσε στο πιάτο του Ηρακλή τον βαθμό στο 2-2 του Arena!

Η Λάρισα φημίζεται για το καλό της τυρί. Ομως το μενού είχε... εισαγόμενο χαλούμι! Ο Ανδρέας Αβραάμ όχι μόνο έβαλε και τα δύο γκολ για την ΑΕΛ αλλά ήταν και με διαφορά ο καλύτερος από τους 28 παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ομως στο τέλος ο ίδιος και η ΑΕΛ έμειναν με το... χαλούμι στο χέρι γιατί δεν υπολόγιζαν πως ο Ντεγκρά αποφάσισε να την δει Νόιερ. Με μεγάλη αποτυχία μιας και έδωσε ασίστ στον Λεοζίνιο για το τελικό 2-2.

Για όσους παρακολουθήσαν το παιχνίδι, πράγματι είδαν ένα ωραίο παιχνίδι με αλλαγές στο σκορ, τέσσερα γκολ και σασπένς στο τέλος μιας και η ΑΕΛ πάλεψε μέχρι τέλους να πάρει τη νίκη (που μάλλον της άξιζε). Ομως για την ΑΕΛ ήταν δύο χαμένοι βαθμοί και για τον Ηρακλή ένας κερδισμένος ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ Σ' ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ
Ποιος θα το περίμενε. Από δύο ομάδες που ακόμα ψάχνονται να μπουν τόσο δυνατά στο ματς. Ο Ηρακλής μάλιστα κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ μ' ένα ωραίο γκολ του Λάμπρου ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ντεγκρά μετά από μια εκπληκτική αντεπίθεση στο 11' αλλά η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση με τον Αβραάμ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κυριακίδη και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 15'.

Μετά το 1-1 το ματς έσβησε με τον Αναστασιάδη να κάνει αλλαγή τον Μονιάκη στο 30' επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος αλλά μετά να βλέπει τον Ναβάρο να ζητάει αλλαγή στο 38' λόγω τραυματισμού κι έτσι να χάνει δύο αλλαγές πριν βγει το ημίχρονο.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΝΤΕΓΚΡΑ
Η ΑΕΛ έδειχνε πιο φρέσκια στο γήπεδο σίγουρα καλύτερη ομάδα και άρχισε να πιέζει τον Ηρακλή με αποτέλεσμα στο 55' να γυρίσει το ματς πάλι με τον Αβραάμ ο οποίος βρέθηκε στο σωστό σημείο πάλι για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά την απόκρουση του Χουάντερσον. Κι εκεί που η Λάρισα έδειχνε να ελέγχει το ματς ήρθε ο Ντεγκρά να τη δει Νόιερ. Εκανε την ντρίμπλα στον Περόνε αλλά έδωσε την ασίστ στον Λεοζίνιο ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Σκορ που ήταν και το τελικό μιας και η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά παρά το γεγονός ότι πίεσε μέχρι και το 96'.

MVP: Δεν χωράει συζήτηση. Ο Αβραάμ πέτυχε δύο γκολ και ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου. Ενας must see παίκτης κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Φυσικά ο Ντεγκρά. Είναι αυτός που έκρινε το ματς με την γκέλα που έκανε.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Λάμπρου. Οχι μόνο για το γκολ που βάζει ο πιτσιρικάς. Αλλά γιατί στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειχνε ο πιο δραστήριος από πλευράς Ηρακλή.

Η ΓΚΑΦΑ: Αυτό που κάνει ο Ντεγκρά απλά δεν υπάρχει. Ντρίμπλες έξω από την περιοχή και... ασίστ στον Λεοζίνιο ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-2.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ευαγγέλου έκανε μια άριστη διαιτησία χωρίς το παραμικρό λάθος όπως και οι βοηθοί του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ενα χορταστικό ματς το οποίο όμως στο τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΛ. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να γυρίσει το ματς αλλά το λάθος του Ντεγκρά κρέμασε τον σύλλογο. Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ΑΕΛ κι εν τέλει έφυγε με τον βαθμό από την Λάρισα.

ΛΑΡΙΣΑ: Ντεγκρά, Ναβάρο (39' Ρέντζας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (30' Κοντόρ), Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λαμπρόπουλος (71' Μαρουκάκης), Αβραάμ.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης (53' Καραγκούνης), Κούρος, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Πασάς, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Περόνε, Αγγελόπουλος (56' Σαραμαντάς), Λάμπρου (65' Κυνηγόπουλος)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα