Ο Κίτσιου επέστρεψε στις προπονήσεις

Ο Κίτσιου επέστρεψε στις προπονήσεις

Gazzetta team
Ο Κίτσιου επέστρεψε στις προπονήσεις

bet365

Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά την ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και τελικά τον άφησε εκτός της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα όσα συνέβησαν την επομένη του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου αναφέρει:

«Τη μέρα μετά τον αγώνα ο ΠΑΟΚ χωρίζεται στα δύο. Όσοι προσθέτουν στο… κοντέρ τους πάνω από 45′ κατευθύνονται στο Μακεδονία Palace για ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι στο προπονητικό κέντρο.

Έτσι, τη Δευτέρα (12.09) όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό προπονήθηκαν στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδια σε μικρό χώρο, ταχυδύναμη και τακτικές ασκήσεις. Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε στις προπονήσεις κι ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Οι βασικοί του αγώνα της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ποδήλατο, πισίνα, κρυοθεραπεία και μασάζ. Την Τρίτη (13.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα