Η αυλαία πέφτει στην Λάρισα

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Η αυλαία πέφτει στην Λάρισα

bet365

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Ηρακλή (19.30, NS1) στο ματς που ρίχνει την αυλαία της πρεμιέρας της νέας σεζόν.

Ξανά στα μεγάλα σαλόνια η ΑΕΛ, που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και το... γιορτάζει με αντίπαλο τον Ηρακλή, (19.30, NS1) στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, με την οποία το νέο πρωτάθλημα έκανε πρεμιέρα.

Οι γηπεδούχοι, που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Σουλιώτη, δεν έχουν βγάλει αποστολή, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να αποφασίζει την... τελευταία στιγμή τους «εκλεκτούς» της 18άδας. Κάτι που αναμένεται να κάνει και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ των «βυσσινί»

Στην αντίπερα όχθη, ο «Γηραιός» που πέρασε δύσκολο καλοκαίρι, δεν ξεκινάει την σεζόν κάτω από ιδανικές συνθήκες, αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει να αντιμετωπίσει τρεις σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, Στάμου, Ζιάμπαρης και Μοντέιρο δεν είναι ετοιμοπόλεμοι και έχουν μείνει εκτός αποστολής, κάτι που βάζει δύσκολα στον τεχνικό του Ηρακλή.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ του «Γηραιού»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα