Ντεμπούτο χωρίς τρεις για Ηρακλή

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ντεμπούτο χωρίς τρεις για Ηρακλή

bet365

Ο Ηρακλής φιλοξενείται από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, με τα προβλήματα να μην λείπουν για τον Γηραιό.

Το - δύσκολο για τον Ηρακλή - καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν και ο Γηραιός είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο, καθώς στις 19.30 φιλοξενείται από την ΑΕΛ, στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της πρεμιέρας της νέας σεζόν.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο δεν λείπουν, αφού οι τρεις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Ηρακλή είναι σημαντικές. Συγκεκριμένα, Στάμου, Ζιάμπαρης και Μοντέιρο, όλοι βασικοί πέρσι, δεν είναι διαθέσιμοι δημιουργώντας ένα ακόμα μεγαλύτερο κενό, στο έτσι κι αλλιώς αποδυναμωμένο ρόστερ του συλλόγου.

Έτσι, η αποστολή που ταξίδεψε και διανυκτέρευσε στην πόλη της Λάρισας την Κυριακή το βράδυ, αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, με τους 3 να «κόβονται» την τελευταία στιγμή. Οι εκλεκτοί είναι οι Χουάντερσον, Περνις, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μπλέτσας, Κυνηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Λάμπρου.

Όσο για την αρχική σύνθεση, όλα δείχνουν ότι ο Χουάντερσον θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του, ως παρτενέρ του Μπαρτολίνι θα είναι ο Ρούσος, με τους Καραγκούνη και Σαραμαντά να είναι στα άκρα της άμυνας. Στον άξονα, το δίδυμο θα αποτελείται από τους Ιντζόγλου και Αγγελόπουλο, ενώ Κυριακίδης, Λεοζίνιο και Κούρος αναμένεται να κινηθούν πίσω από τον Περόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα