Μάριν: «Προτιμώ να παίζω πίσω από τον φορ»

Δημήτρης Τομαράς
Μάριν: «Προτιμώ να παίζω πίσω από τον φορ»

bet365

Ο Μάρκο Μάριν σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Βέροια διευκρίνισε πως προτιμάει να παίζει πίσω από τον φορ.
Μεταξύ άλλων ο Μάριν είπε για:
Την θέση που προτιμάει και εάν θέλει να αγωνίζεται πίσω από τον φορ, το 6-1 με Βέροια και το ματς με Γιούνγκ Μπόις: Είναι η θέση που μου ταιριάζει πιο πολύ. Νομίζω ότι παίζοντας πίσω από τον σέντερ φορ μπορείς να δημιουργήσεις πιο καλά και η ομάδα έπαιξε καλό θέαμα. Ήταν μια καλή εμφάνιση της ομάδας και χαιρόμαστε για τη νίκη που πετύχαμε.
Το ματς στην Ελβετία είναι δύσκολο και λόγω του αγωνιστικού χώρου. Θυμόμαστε άλλωστε ότι η Σαχτάρ την 'πάτησε' στο συγκεριμένο γήπεδο.
Την κατάστασή του: Είναι δύσκολο να δώσω ποσοστό ετοιμότητας. Στα πρώτα 60 λεπτά αισθανόμουν πολύ καλά και όσα περισσότερα παιχνίδια θα παίξω θα είμαι καλύτερος και στα 90 λεπτά.
Τις πολλές ομάδες που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια: Δεν ήταν καθόλου δύσκολες οι αλλαγές ομάδων που είχα τα τελευταία χρόνια. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο.
Τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ήταν μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ήταν σπουδαίοι οι οπαδοί μας, είναι πολύ ωραίο να παίζεις για εκείνους και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια.
Την αναβολή του πρωταθλήματος: Τώρα άρχισε το πρωτάθλημα και αυτό είναι που μετράει. Και στην Τουρκία είχε συμβεί κάτι ανάλογο πέρυσι: τώρα συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια μας και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα