Νις - Μαρσέιγ 3-2

Gazzetta team
Νις - Μαρσέιγ 3-2

bet365

Ο Μπαλοτέλι πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του με τη Νις, η οποία έκανε την ανατροπή στο τέλος και με χρυσό σκόρερ τον Σιπριέν κέρδισε με 3-2 την Μαρσέιγ.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι, που έκανε το ντεμπούτο του με τη Νις και μας αποζημίωσε. Ο Ιταλός πέτυχε δύο γκολ, έκανε τα δικά, παίρνοντας πολλές ανούσιες τελικές προσπάθειες, τα έβαλε με τον Γκομίς, είχε τις στιγμές του και στο τέλος έδωσε λίγη από την τρέλα του στη Νις, που προηγήθηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ και έκανε την ανατροπή με τον Σιπριέν στο 87’, για να κερδίσει με 3-2 την μαχητική Μαρσέιγ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους νισουά, καθώς μόλις στο 7’ κέρδισαν πέναλτι. Τόσο χρειάστηκε και ο Μπαλοτέλι, που ευστόχησε από την άσπρη βούλα, για να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Γαλλία. Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός από το ξεκίνημα και στο 14’ ο Τοβάν με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες στο 72’ ο Γκομίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2 για την Μαρσέιγ!

Οι Μασσαλοί, όμως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος, με τον Μπαλοτέλι να κάνει το 2-2 στο 78’, την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τον Σιπριέν να νικάει από μακριά τον Πελέ για το τελικό 3-2 υπέρ της Νις στο 87’!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα