Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

Gazzetta team
Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

bet365

Η γκολάρα του Ραούλ Γκαρθία στο 41’ ήταν αρκετή στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για να περάσει από το Riazor σε βάρος της Λα Κορούνια. Διπλό η Εϊμπαρ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε από την έδρα της Ντεπορτίβο και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή La Liga. Οι Βάσκοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε απίστευτη γκολάρα του Ραούλ Γκαρθία στο 41’ και το κράτησαν μέχρι το τέλος αν και χρειάστηκε να ακυρωθεί τέρμα που σημείωσε ο Αντόνε, σε μια φάση που σηκώνει συζήτηση. Οι Γαλιθιάνοι δεν άξιξαν την ήττα με βάσει την εικόνα του αγώνα και είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό τους Χοσέλου και Σίδνεϊ.

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Εϊμπαρ, η οποία επικράτησε 1-2 με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έφτασε με αυτό τον τρόπο τις δύο σερί νίκες στην La Liga ενώ η αντίπαλός της έμεινε με έναν βαθμό ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Η Γρανάδα πήρε το προβάδισμα με τον φορμαρισμένο, Πέδρο Λεόν, στο 43’ ύστερα από ασίστ του Ντάνι Γκαρθία, με το 0-1 να μένει ως σκορ του πρώτου μέρους.

Για την Γρανάδα ισοφάρισε στο 76’ ο Κράβετς, όμως η Εϊμπαρ ‘χτύπησε’ ξανά στο 94’ όταν ο Λούνα πέρασε ωραία κάθετη στο ξέφωτο στον Ενριτς, ο οποίος έφυγε με ταχύτητα και τελείωσε τη φάση για το 1-2.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα