Ιντέγιε: «Το πρώτο μου χατ-τρικ»

Δημήτρης Τομαράς
Ιντέγιε: «Το πρώτο μου χατ-τρικ»

bet365

Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε για την εκπληκτική του βραδιά αλλά και το μέλλον του που ετοιμάζεται να γίνει μάνατζερ για τους γιους του.

Ηταν η βραδιά του. Δέκα χρόνια επαγγελματικής καριέρας δεν τα είχε καταφέρει. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Ο Μπράουν Ιντέγιε σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ, όπως τόνισε ο ίδιος. Σε αυτά προσθέστε και μία ασίστ στο γκολ του Ελιουνούσι. Ο Νιγηριανός επιθετικός εμφανίστηκε με τους δύο γιους του στο flash interview για να μιλήσει για το επίτευγμά του.

«Είναι το πρώτο μου χατ-τρικ σε όλη την καριέρα μου. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς όλης της ομάδας», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Πρώτα είναι η ομάδα και μετά είμαι εγώ. Οπότε δεν είναι πιθανό να συμβεί. Νομίζω στο τέλος της μέρας αυτό είναι που μετράει. Να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Οσο για τον ανταγωνισμό με τον Οσκαρ Καρντόζο; «Ο Οσκαρ Καρντόζο ήρθε να τη βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Χαίρομαι που είναι εδώ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Και ήρθε για να σκοράρει πολλά γκολ», ενώ απάντησε και στο ερώτημα για το αν σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ λέγοντας ότι «Κάθε επιθετικός το σκέφτεται. Να σκοράρει και να βελτιώνεται. Θέλω να σκοράρω και θέλω να νικήσω το βραβείο. Πρώτα πρέπει να σκέφτομαι την ομάδα».

Τέλος μίλησε και για τους γιους του λέγοντας ότι «τους εύχομαι τα καλύτερα. Θέλουν πάρα πολύ να παίξουν ποδόσφαιρο. Εάν χρειαστεί μπορεί να γίνω και ατζέντης τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα