Ουάρντα: «Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ουάρντα: «Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στη Τούμπα ανέφερε πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ καθώς στην ομάδα αυτή στο παρελθόν έχουν παίξει πολλοί Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές.

Το καλοκαίρι δεν ξέρουμε αν βρέθηκε κοντά ή μακριά, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του. Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα ο οποίος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα του... δικεφάλου με τον Παναιτωλικό δεν έκρυψε πως είναι οπαδός των... ασπρόμαυρων, κάτι που έχει να κάνει με τους πολλούς Αιγύπτιους που αγωνιστεί στο παρελθόν στη Τούμπα.

Αρχικά ο Ουάρντα ανέφερε: «Μου αρέσει να παίζω στην Τούμπα γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Σε αυτή την ομάδα έχουν παίξει μεγάλοι Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές όπως οι αδερφοί Χασάν, ο Τολμπά και ο Σικαμπάλα. Γιαυτό μου αρέσει να παίζω εδώ και είμαι οπαδός της ομάδας».

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ: «Όντως πέρσι υπήρξαν κάποιες επαφές αλλά δεν προχώρησαν».

Για την Φιορεντίνα: «Αντιμετωπίσαμε την Φιορεντίνα το καλοκαίρι αλλά ήταν φιλικό παιχνίδι. Από τότε οι Ιταλοί θα είναι πιο αλλαγμένοι και έτοιμοι. Στη Τούμπα όμως όλες οι ομάδες όπως και η Φιορεντίνα θα περάσουν δύσκολες στιγμές».

Για το ματς: «Οι ελλείψεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και αυτό φάνηκε στον αγώνα. Όταν σκόραρα ήταν πλέον αργά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα