Μάιντς - Χόφενχαϊμ 4-4

Gazzetta team
Μάιντς - Χόφενχαϊμ 4-4

bet365

Επική επιστροφή από την Χόφενχαϊμ, που βρέθηκε να χάνει με 4-1 από την Μάιντς, όμως έφυγε με τον βαθμό (4-4).

Απίστευτη ματσάρα στο Μάιντς, όπου η ομάδα του Σμιντ προηγήθηκε με 4-1, όμως στο τέλος παραχώρησε ισοπαλία 4-4 στην Χόφεχαϊμ, που έκανε επική επιστροφή. Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους και το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 στο 27’.

Ο Ντε Μπλάσις από κοντά με δύσκολο τελείωμα έκανε το 1-0 μόλις στο 3’, στο 23’ ο Αργεντίνος έκανε το 2-0 με πλασέ, ενώ στο 27’ ήταν η σειρά η Κόρδοβα να σκοράρει για το 3-0, με τον γκολκίπερ Μπάουμαν κάνει το λάθος. Ο Βάγκνερ έδωσε το φιλί της ζωής στην Χόφενχαϊμ, μειώνοντας σε 3-1 στο 39’, όμως ο Εζτουνάλι αποκατέστησε την τάξη, κάνοντας το 4-1 στο 43’!

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Το ματς άνοιξε πολύ στην επανάληψη, η Μάιντς έμεινε με 10 παίκτες στο 57’ λόγω αποβολής του Μπουσμάν και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν. Μέσα σε δύο λεπτά (71’, 72’) ο Ουτ σκόραρε δύο φορές και η πίεση της Χόφενχαϊμ στα καρέ του Λεσλ ήταν τεράστια, με τον Σαλάι να σκοράρει εναντίον της πρώην ομάδας του για το 4-4 στο 84’! Οι ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται εκατέρωθεν, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα