«Ψυχίατρεεεεεε....» (pics)

Gazzetta team
«Ψυχίατρεεεεεε....» (pics)

bet365

Δροσερές παρουσίες που έστειλαν κόσμο στον... ψυχίατρο, μικρά παιδιά που απόλαυσαν την μέρα και αρκετοί γνωστοί Αεκτζήδες βρέθηκαν στον ΟΑΚΑ.

Μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη μέρα του καλοκαιριού (ακόμα καλοκαίρι έχουμε, κι ας είμαστε στον Σεπτέμβρη) λόγω της υγρασίας αλλά στο ΟΑΚΑ πήγε αρκετός κόσμος για να δει την ΑΕΚ να φιλοξενεί την Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Και μπορεί ο Ούγκο Αλμέιδα να έκλεψε την παράσταση με τα δύο γκολ που σημείωσε (ειδικά η ρουκέτα από τα 25 μέτρα ήταν το κάτι άλλο) αλλά νωρίτερα είχαν φροντίσει τα κορίτσια της ΑΕΚ στα επίσημα να στείλουν κόσμο στον... ψυχίατρο πολύ πριν τους στείλει ο Πορτογάλος επιθετικός.

Ομως και τα πολλά μικρά παιδιά έδωσαν ένα ωραίο χρώμα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, με τους πιτσιρικάδες να βγάζουν φωτό, να παίζουν με τα κασκόλ και γενικά να χαίρονται την μέρα.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο Θωμάς Μαύρος αλλά φυσικά και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα